Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Tvillingbröderna föddes med olika hudfärg: ”Förstummade”

17 sep, 2021 
AvAino Oxblod
FotografInstagram.
När Jennifer Milner födde sina tvillingsöner Jakob och Joshua fick hon och maken Matthew sig en chock.
Medan Joshua såg ut som sin mamma med mörk hy och brunt hår, föddes Jakob blond och blek.
– Joshua såg ut som mig och Jakob var väldigt, väldigt blek. Vi var helt förstummade, berättar Jennifer Milner till Today.
Annons
TV: Här är 6 kändisar med okända tvillingarBrand logo
TV: Här är 6 kändisar med okända tvillingar

När Jennifer Milner födde sina tvillingsöner Jakob och Joshua i mars 2020 var det omkring 20 olika läkare i rummet. Inte på grund av några komplikationer – utan på grund av tvillingarnas unika utseende. För medan Joshua såg ut som sin mamma med mörk hy, bruna ögon och brunt hår, föddes hans bror Jakob med blek hy, blont hår och blåa ögon, som sin pappa.

Jennifer och maken Matthew var chockade när de såg hur barnen såg ut.

– Joshua såg ut som mig och Jakob var väldigt, väldigt blek. Vi var helt förstummade, berättar Jennifer Milner för Today, och fortsätter:

– Vi fick båda varsitt barn som ser ut som oss! Hur coolt är inte det?

Barnens utseende förvirrar

Familjen får uppmärksamhet vart de än går, precis som på sjukhuset efter förlossningen. Människor de möter på stan har svårt att förstå hur pojkarna kan vara tvillingar när de ser så olika ut. Men framförallt har de svårt att förstå hur Jennifer kan vara mamma till Jakob.

Annons

– Om jag pussar honom märker jag att folk tittar på oss och försöker lista ut vad vi har för relation. Jag sprang en gång in i en kvinna som visste att jag hade varit gravid, och istället för att gratta mig sa hon: ”Är det där din biologiska son?”.

När det kommer till personligheter är Joshua och Jakob också väldigt olika varandra. Medan Joshua är social och älskar människor, tar Jakob en mer avvaktande inställning och tycker om att observera – de 18 månader gamla tvillingarna kompletterar helt enkelt varandra.

– De älskar att pussas innan de går och lägger sig. Och Jakob hämtar nappen till Joshua. Det är klart de knuffas också, de är som vilka bröder som helst.

TV: 5 barnnamn inspirerade av kungligheternaBrand logo
TV: 5 barnnamn inspirerade av kungligheterna
Annons