Under sommarmånaderna känns livet ofta lite enklare att leva. Vi behöver inte bylsa på oss tjocka lager kläder och det mesta vi gör kräver inte mer än vad som går att fylla i en kasse eller liten väska.

Här är våra elva favoriter som hjälper dig att göra sommaren 2018 till den bästa, lättaste och roligaste, hittills!

Strandväska Hello Summer

Resårskor

Ultralätt sko med den perfekta passformen! Denna härliga resårsko har en mjuk sula i memory foam anpassar sig efter din fot.

T-shirt ”We are all sisters”

Feminas unika t-shirt har ett budskap som är lätt att stå för. 10% av försäljningen går till organisationen Nya Vingar, som arbetar med att förebygga våld i nära relationer.

Snygga solglasögon

Dessa solglasögon från Thorberg är både nätta, lätta och otroligt sköna tack vara sina fjädrande flexigångjärn. Så oavsett bredden på ditt ansikte så kommer de att sitta skönt.

2-i-1-väska

Här är den ultimata väskan – en axelremsväska i den perfekta storleken och en snygg bältesväska i ett!

Snygg vattenflaska

Kom ihåg att dricka ordentligt – speciellt när det är varmt! Den här snygga flaskan i glas har ett hölje av silikon och rymmer 500 ml!

Bärbar mobilladdare

Slipp vara utan mobilbatteri på stranden! Den här smarta bärbara laddare har en kapacitet på 2600 mAh och kommer med både ficklampa och USB kabel.

Vacker sjal

En perfekt accessoar som är enkel att svepa om sig under kyliga kvällar!  Denna snygga sjal är mjuk och skön med fint fall och ett vackert mönster. Finns i två färger.

Sarong med orientalisk-inspirerat mönster

Oversized t-shirt

Sommarens härligaste t-shirt är denna v-ringade tröja! Tröjan har en avslappnad passform som är klädsam för alla figurer och är längre bak än fram med har en 10 centimeter hög slits.

Figursmickrande klänning

Denna draperade klänning  är smickrande för alla former och som passar till både vardag och fest. Klä upp med vackra smycken och klackar eller använd till sneakers och skinnjacka.

Läs också: Därför ska du alltid bära solglasögon