Trendar: InredningMat och dryckResor

15 svala och sköna favoriter till sommargarderoben

22 maj, 2018 
AvFemina
Satsa på ljusa, luftiga och bekväma plagg i sommar. Här är 15 plagg och accessoarer som lyfter din sommargarderob till nästa nivå.
Annons

Sommar och sol i all ära, men det kan bli väl svettigt och varmt mellan varven. I vår shop finns mängder av snygga kläder som uppfyller alla dina högt ställda krav på stil och funktionalitet samtidigt som de håller dig sval och skön.

15 sommarfavoriter från vår shop

1) Kort sommartunika

Ett måste i varje sommargarderob! Detta plagg går att variera i det oändliga! Tillverkat i svalt och skönt polychiffon som aldrig skrynklar.

Annons

2) Lång sommartunika

Storfavorit som passar lika bra på stranden som till sommarfesten. Kommer i one size med avtagbart skärp och är tillverkat i luftigt polyshiffon.

Annons

3) Stilren cardigan

Sval och skön kimonocardigan som får dig att känna dig klädd, till och med vid poolen! Perfekt sommarplagg i svalt polychiffon som går att kombinera med många olika plagg.

Annons

4) Läcker sommarblus

Luftig och skön sommarblus i somriga färger med generös passform. Blusen är tillverkad i polychiffon som håller dig sval och skön även under de varmaste dagarna.

Annons

5) Luftiga sommarbyxor

Här är de ultimata sommarbyxorna som både är svala och luftiga men ger ett klätt intryck! Tillverkade i viskos som faller mjuk och ger fin passform. Resårlinning i midjan.

Annons

6) Sval sidenkimono

Vacker kimono som är ett riktigt hantverk – de både trycks och sys för hand på Bali. Perfekt till alltifrån jobb till fest och för varma dagar då naturmaterialet gör att det andas.

Annons

7) Ultralätt och luftig sko

Här är sommarskorna som är lätta, har perfekt passform och luftar dina fötter! Elastiska resår gör att de sitter skönt även om dina fötter är lite svullna i värmen.

Annons

8) Bekväma sandaler

Accessoarmärket Syster P har tagit fram dessa trendiga mockasandaler! Perfekt till lite festligare tillfällen men fungerar också till vardags tack vare sin sköna passform.

Annons

9) Välsittande solglasögon

Solglasögonen från Thorberg är otroligt sköna tack vare sin smarta design med fjädrade flexigångjärn som gör att glasögonen sitter perfekt oavsett ansiktsform.

Annons

10) Figursmickrande sommarklänning

Draperad klänning som är gjord i trikå och har ett fint fall, smickrande drapering framtill och perfekt längd som slutar precis under knäna.

Annons

11) Trendig t-shirt

V-ringad och oversized t-shirt med avslappnad passform som är smickrande för alla figurer. Perfekt för sommargarderoben men går även att styla lager-på-lager i höst.

Annons

12) Klassisk sarong

Underbart sval och skön sarong med fint mönster i tunn skön bomull. Sarongen har mycket generösa mått vilket gör att den går att knyta på många olika sätt för olika tillfällen.

Annons

13) Färgglad sommartunika

Underbar sommartunika i sprakande färger i varma toner. Passar perfekt på stranden men också till ett par sommarbyxor eller tights. Kommer i one size.

Annons

14) Romantisk cape

En vacker cape med rosmönster – otroligt användbar både till vardags och fest. De vackra och milda färgerna är perfekta att matcha både till klänningar och byxor.

Annons

15) Härlig sommarsjal

Den här sjalen passar till allt och är perfekt att svepa om sig under lite kyligare sommarkvällar! Unikt designad för vår butik och går bara att köpa genom oss.

Annons