Trendar: InredningMat och dryckResor

20 kändisar som gjorde slut 2020

20 nov, 2020 
AvMalin Ny
För vissa kändisar har år 2020 inte gått i romantikens tecken. Här är kändisarna som har gått skilda vägar under det tuffa året som gått.
Annons
Hollywood-Bästisarna som inte längre är nära vännerBrand logo
Hollywood-Bästisarna som inte längre är nära vänner

i2020 har varit ett minst sagt omtumlande år för de flesta av oss, och likaså även för kändisar. Här är kändisarna som har gått skilda vägar under 2020!

OLIVIA WILDE OCH JASON SUDEIKIS

I november blev det officiellt att skådespelerskan och regissören Olivia Wilde och skådespelaren Jason Sudeikis separerat efter att ha varit förlovade i nio år. Paret har barnen Otis och Daisy tillsammans.

BRAD PITT OCH NICOLE POTURALSKI

I augusti kom det rapporter om att skådespelaren Brad Pitt och modellen Nicole Poturalski var ett par. Romansen har dock varit minst sagt omtalad då det kom fram att Poturalski sades vara i ett öppet äktenskap med Roland Mary, som är drygt 40 år äldre än modellen. I slutet på oktober avslöjades det att Pitt och Poturalski hade gjort slut.

Annons

DEMI LOVATO OCH MAX EHRICH

Sångerskan Demi Lovato började dejta skådespelaren Max Ehrich i mars i år och förlovade sig i juli. I september valde dock paret att gå skilda vägar, något Ehrich menar att han fick reda på först i media.

– Det var ett svårt beslut, men Demi och Max har valt att gå skilda vägar för att fokusera på sina karriärer, berättade en källa då till People.

MILEY CYRUS OCH CODY SIMPSON

Sångerskan Miley Cyrus och kollegan Cody Simpson blev ett par i våras efter att ha varit vänner en längre period. Paret hann till och med göra matchande tatueringar tillsammans, en treudd. I augusti kom det fram att paret hade valt att fortsätta vara enbart vänner i fortsättningen, och kärleksrelationen tog därmed slut.

Annons

LILI REINHART OCH COLE SPROUSE

Riverdale-stjärnorna Lili Reinhart och Cole Sprouse meddelade i maj att de hade gjort slut till många fans besvikelse. Totalt var de tillsammans i tre år, men till en början ville paret inte gå ut med sin relation och nekade det länge. I en intervju med sajten Entertainment Weekly dementerade Cole Sprouse romansryktena.

– Ända sedan showen startade har folk velat att jag och Lili ska bli ihop. Fansen har velat para ihop varenda skådespelare i den här showen för att det ska bli på riktigt. Det är glädjande att höra fansen prata om oss på det sättet för det betyder att vi har ett så bra samspel att folk vill att det ska vara på riktigt.

Annons

MEGAN FOX OCH AUSTIN GREEN

I maj bekräftade skådespelaren Austin Green att han och dåvarande frun, skådespelerskan Megan Fox, hade ansökt om skilsmässa efter tio år tillsammans. Strax efter kom de första ryktena om att modellen och skådisen Megan Fox och rapparen Machine Gun Kelly hade börjat dejta, något som senare bekräftades.

Fox och Green har tre söner ihop, Noah, Bodhi och Journey.

NICOLE FALCIANI OCH ERIC SAADE

Sångaren Eric Saade och influencern Nicole Falciani valde i maj i år att gå skilda vägar, bara veckor innan deras bröllop skulle ha ägt rum om det inte vore för corona. I ett inlägg på Instagram berättade Nicole om sina känslor.

Annons

”Ibland blir livet inte alltid som man tänkt sig. Jag och Eric har gått skilda vägar. Detta har tagit otroligt hårt på mig, då det inte var det jag önskade i och med det stundande bröllopet. Som nu inte längre blir av. Det är oerhört tufft i dagsläget och mycket som måste bearbetas längs vägen, men jag tar en dag i taget”, skrev hon.

I juni valde även Eric, 29, att kommentera på Instagram:

”Jag valde att lämna mitt förhållande för att jag inte mådde bra i vår relation. Ibland blir inte allt som man tänkt sig. Jag kommer alltid se tillbaka på de positiva stunderna jag fått uppleva de senaste 5 åren. Tack för all kärlek ni ger, till både mig och Nicole.”

I dag har båda gått vidare och hittat kärlek på varsitt håll - Nicole är tillsammans med barchefen Adem Berisha och Eric har synts med influencern Hanna Schönberg. De sistnämnda har dock inte bekräftat relationen.

MARY-KATE OLSEN OCH OLIVIER SARKOZY

Efter att ha varit gifta i fem år ansökte skådespelerskan Mary-Kate Olsen och bankmannen Olivier Sarkozy om skilsmässa i maj 2020. På grund av fördröjningar av coronapandemin tvingades Olsen ansöka om en akut skilsmässa från nuvarande ex-maken, vilket hon nekades av högsta domstolen i New York. Ett halvår senare var dock skilsmässan klar och i dag är Mary-Kate återigen singel.

Annons

KRISTIN CAVALLARI OCH JAY CUTLER

The Hills-stjärnan Kristin Cavallari och Jay Cutler uppgav i april att de går skilda vägar efter 10 år ihop. Paret gifte sig 2013 och har barnen Camden, Jaxon och Saylor tillsammans. ”Det är med stor sorg, efter 10 år ihop, som vi i samförstånd har kommit till slutsatsen att vi ska skilja oss”, skrev Kristin själv på Instagram då.

SCOTT DISICK OCH SOFIA RICHIE

Realitystjärnan Scott Disick och Sofia Richie har hunnit göra slut flera gånger under året, och den tre år långa relationen ska först ha tagit slut i maj i år. Under sommaren hittade paret tillbaka till varandra, men i augusti gjorde paret slut igen. Scotts hårda leverne och festande i kombination med att han har tre barn tillsammans med Kourtney Kardashian sägs vara anledningarna till separationen.

Foto: TT

LÄS MER:

Annons