Trendar: InredningMat och dryckResor

3 stjärntecken som är klippor i förhållanden

03 jul, 2020 
AvLovisa Svedlund
Vill du ha ett förhållande med någon som verkligen går all in för er? Då ska du hålla utkik efter dessa tre stjärntecknen!
Annons

Att få vara omkring någon som är romantisk och hetlevrad kan vara spännande. Men lika fint är det att ha en relation med en någon som ger dig trygghet och alltid ställer upp.

Eller vad sägs om att ha någon som delar arbetet i relationen lika? Som värderar att fixa fina dejtkvällar och planerar för en framtid tillsammans. Någon som tar lika stort ansvar som du för att fixa fint hemma och som vill dela på utgifter. Som hjälper dig att plugga för tentan eller provet, ger dig bra råd när något känns tufft och vill vara din nummer ett?

Låter det här som kvaliteter du letar efter kan stjärnorna hjälpa dig. Här är tre stjärntecken som tenderar att vara äkta teamspelare i förhållanden.

Skorpionen

Par som är kära
Skorpionen kommer alltid att skydda dina känslor oavsett vad andra tycker.

Skorpioner har kanske onödigt dåligt rykte för sitt stora behov av egentid och privatliv. Det här tankesättet följer nämligen också med skorpionen in i en relation – vilket för med sig många fördelar. Personen kommer oavsett vad att skydda ert förhållande och prioritera sina känslor. Vad andra tycker om er relation spelar ingen roll för skorpionens kärlek.

Annons

Hen kommer inte känna sig pressad att följa med på en familjemiddag eller lägga ut en bild på er två på Instagram. Däremot är hen alltid redo att avboka sina planer för att se på film med dig i soffan när du är sjuk – och ställer varje dag uppriktiga frågor till dig. En skorpion tycker nämligen det är viktigt att veta hur du mår på riktigt.

Jungfrun

par som är kära
Jungfrun är pålitlig i relationer när de väl släppt in dig.

En jungfru kommer vara din trygga partner vad som än händer. Tecknet har ett ryckte av att vara det mest intelligenta – och ibland beskrivs jungfrur som lite känslokalla. Men här ska man inte ta fel, för när en jungfru väl knutit an till en annan person räknar de med att relation varar resten av livet.

Jungfrun kommer alltid hjälpa dig att skruva ihop IKEA-möbler långt in på natten eller plugga glosor med dig precis så länge du behöver. Hens kärlek till dig som partner är djup, och risken att hen lämnar över en natt minimal. Nej, detta är någon som är lojal när du lyckats fånga hens hjärta!

Stenbocken

par som är kära
Stenbocken har hög arbetsmoral och kommer jobba hårt för att ni ska ha det bra.

Stenbockens kärlek är stabil. Det här är en person som alltid kommer säga vad hen tycker – och förväntar sig precis lika rak kommunikation tillbaka från dig. När du väl har kommit en stenbock in på djupet, efter kanske en eller ett par prövningar tillsammans, kommer hen allt att heja på dig.

Skorpionens höga arbetsmoral gör att personen också tar väl hand om ert förhållande – här har du hittat någon som kommer planera storslagna saker för er.

Källa: Elite Daily

Foto: TT

LÄS MER:

Annons