Trendar: InredningMat och dryckResor

5 fina favoriter till kräftskivan

11 jun, 2018 
AvMalin Perlheden
Det är detaljerna som gör hela skillnaden – här är våra fem favoriter för en lyckad dukning på kräftskivan!
Annons

Vad vore kräftskivan utan härlig dekoration? Den givna färgen är RÖD och det kan helt enkelt inte bli för mycket av det goda! Ett smart tips är att även bryta av med andra nyanser samt att blanda gammal och ny design för att få ett fulländat intryck.

Här är våra 5 favoriter inför årets festligheter!

Klassiskt uppläggningsfat

Detta generösa uppläggningsfat passar perfekt för uppläggning av kräftor! Fatet, som mäter 30 x 40 centimeter, är gjort i keramik och det har en vacker röd färg.

Annons

Stilrena vinglas

Essence-serien från Iittala håller en livstid och passar lika bra på kräftskivan som till vilket annat festligt tillfälle som helst! Serien kommer i 6 pack och varje glas rymmer 45 centiliter. Ett måste i varje komplett hemservis.

Annons

Lättskött duk

Kräftskivor är härliga, men det blir oundvikligen en del spill. Denna härliga  duk i varma röda toner mot en vit bakgrund är mycket lättskött och har ett trendigt paisleymönster som passar perfekt till festen.

Annons

Vackra servettringar

Lyxiga dessertskålar

Iittalas dessertskålar i serien Kastehelmi är har fot och är tillverkade i en klar färg som blir en lyxig detalj på bordet! Kastehelmi dessertskål är designad av Oiva Toikka som fick idén till dropparna när hon ville hitta ett sätt att dölja skarvarna som bildades under produktionen.

Annons
Annons