Trendar: InredningMat och dryckResor

5 saker vi vill ha i handväskan i vår

28 jul, 2017 
AvMalin Perlheden
Varken nycklar eller mobiltelefon är med på listan!
Annons

Visst är handväskor de helt perfekta accessoarerna! De är snygga, galet praktiska och rymmer allt det man behöver ha med sig under en dag.

Och säkert har du koll på det grundläggande; nycklar, plånbok och mobiltelefon – de tre sakerna är obligatoriska i väskan. Men hur praktiskt lagd du än är så dyker det säkert upp situationer även i ditt liv där du önskar att du hade tänkt efter en gång extra innan du gick hemifrån.

Vi listar fem saker som alla kvinnor alltid borde ha med sig i handväskan. Håller du med?

1. En bärbar mobilladdare

Finns det något mer irriterande än när mobilbatteriet tar slut när du har flera timmar av dagen kvar? Som tur är finns det en riktigt smart uppfinning som vi kan ta med oss överallt – den bärbara mobilladdaren! Den lilla livräddaren väger i princip ingenting men löser ett väldigt stort problem på nolltid!

Annons

2. En praktisk necessär

Ordning och reda är ett måste! Den här supersnygga necessären heter ”Louella Ouli” och kommer från danska Beck Söndergaard. Necessären har fyra fickor inuti och ett läderband på dragkedjan så att du även kan bära den runt handleden.

3. En bekväm regnkappa

Vädret är som bekant inte att lita på och paraplyet har du säkert med dig som standard, men en regnkappa är ett betydligt smartare val! Inte bara kan du röra dig hur du vill – det finns dessutom riktigt snygga modeller!

Annons

4. En riktigt härlig sjal

En fin sjal har man glädje av året runt! På sommaren är den skön att dra över axlarna och under de kallare årstiderna är den ett perfekt komplement till din jacka eller kavaj.

Annons

5. En liten parfym

Slipp att släpa med dig parfymflaskan vareviga dag, nu finns det lyxparfymer som är både små och praktiska att ta med när du är på språng! De vackra flaskorna från Dofta har spraypump och storleken är precis lagom behändig att ha med sig i handväskan då den är på 12 ml. 

Upptäck den snygga handväskan i läder som har ALLT du kan önska i form av stil och funktion!

Annons

Beställ den direkt från oss till ett riktigt bra pris!

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons