503 Service Unavailable

Få saker gör oss så glada som när våra favoritkändisar berättar att de ska gifta sig. Men kanske ännu roligare är det när de bjuder på en riktigt satsig bröllopsvideo, så att vi får följa med på deras lyckliga dag. Vi har samlat några guldkorn till bröllopsvloggar – perfekt för dig som vill inspireras till ett eget bröllop eller bara drunkna i fin kärlek.

Janni Delér och Jon Olsson

Janni Delér och Jon Olssons valde att hålla sitt bröllop i Marbella där de har ett av sina hem. Bröllopet hölls våren 2016 och därefter har paret fått en liten son som fått namnet Leon.

Victor och Maja Nilsson Lindelöf

Influencern Maja Nilsson Lindelöf gifte sig med sin kärlek, fotbollsspelaren Victor Nilsson Lindelöf sommaren 2018. Brudparet gick in i kyrkan till låten Heavenly Father av Bon Iver.

Sanna och John Guidetti

Ett annat influencer- och fotbollspar, Sanna och John Guidetti, valde att också filma sitt storslagna bröllop. Paret hade en utomhusvigsel som ägde rum i juni 2019.

– Jag har aldrig haft så ont i käkarna för jag log ända fram till John! har Sanna Guidetti berättat i podden drömbröllop.

Petra Tungården och Markus Ström

Bloggaren och modepersonligheten Petra Tungården gifte sig med sin Markus Ström i Provence i södra Frankrike år 2018. Vännen och influencern Michaela Forni var en av brudtärnorna och läste bland annat en dikt under ceremonin.

”Med mjuka spagettiben och universums bredaste smile”, så beskriver Petra Tungården själv känslan på bröllopsdagen på sin Instagram:

Kenza Zouiten Subosics och Aleks Subosic

Giftermålet mellan influencern Kenza och hennes käresta Aleks har mer än en miljon visningar på Youtube. Och det kan man förstå – videon tar oss med på hela bröllopsfirandet vid vackra Rånäs slott utanför Stockholm.

”29/7. Happiest day of my life!!”, skriver Kenza på Instagram efter bröllopet:

Margaux Dietz och Jacob Liebermann

Influencern Margaux Dietz berättade nyligen på sin blogg att hon och maken Jacob Liebermann gått skilda vägar. ”Vi är jättebra vänner, det är ett ömsesidigt beslut” berättade hon då. Nyligen tillkännagav hon också att hon nu istället dejtar en tidigare vän till paret, Emil Ingemarsson.

Men även om kärleksförhållandet mellan det gifta paret tagit slut i dag, får man av allt att döma tro att deras bröllop var väldigt roligt och romantiskt. I videon visar de festen innan den stora dagen och tar tittarna med till både kyrkan och bröllopsfesten.

Foto: Youtube, Instagram

LÄS MER:

Utomhusbröllop? Här är detaljerna som fixar festen!

Så mycket kostade kändisarnas dyraste bröllop

10 saker du inte visste om Maja Nilsson Lindelöf

Se mer inspirerande innehåll från oss på Femina: