0:38

Efter reklamen: 5 saker om Charlotte Perrelli du kanske inte visste

(0:38)

.Sedan hösten 2020 är Stefan Odelberg programledare för tv-programmet "Bingolotto" tillsammans med Lotta Engberg. Men vem är han egentligen och vad vet vi om honom?

Här är sex saker du inte visste om Stefan Odelberg!

Hur gammal är Stefan Odelberg?

1. Stefan Odelberg föddes den 29 juni 1974. Han växte upp i Göteborg tillsammans med sina föräldrar och två syskon, lillasyster Sofia och storebror Kacko.

Vad jobbar Stefan Odelberg med?

2. Stefan är, förutom programledare, även magiker och illusionist. Redan 1995 satte han ihop en magishow för barn och turnerade runt på olika skolor i Göteborg. Mellan åren 1996 och 2001 var han verksam som showartist på Cabaret Lorensberg i Göteborg där han genomförde sammanlagt 731 föreställningar, och efter det har han haft stora framgångar med egna föreställningar.

Tv-kvinnornas bortglömda karriärer – innan de blev programledare

Vad heter Stefan Odelberg på Instagram?

3. Stefan gillar att uppdatera sitt Instagram-konto där han heter stefanodelberg. Han har över 10 000 följare som kan ta del av allt från när han spelar padel tillsammans med sina vänner till bilder på sin pappa och sin familj.

Vilka tv-program har Stefan Odelberg medverkat i?

4. Stefan började dyka upp i tv-sammanhang för första gången år 2003. Han var då programledare för tv-serien Semestercharmören där tittarna fick följa Stefan när han reste runt i Sverige och trollade med svenskar på semester. Han har även medverkat i program som Prat i kvadrat, Allsång på Skansen och Gokväll.

Är Stefan Odelberg singel?

5. Stefan Odelberg är i dag singel då han i början av 2021 skilde sig från hustrun Berna Inceoglu, som han har varit tillsammans med i åtta år.

Let's dance görs om – så ändras juryns arbete i TV4-programmet

Har Stefan Odelberg barn?

6. Stefan och ex-hustrun Berna fick inga barn tillsammans, men han har tidigare berättat att han är öppen för att skaffa barn i framtiden.

– Jag känner så här, jag borde inte lämna den här planeten utan att lämna nåt efter mig. Jag menar inte att jag är nån fantastisk människa, men jag känner bara så att fan jag vill lämna nåt efter mig liksom. Jag vill inte jinxa mig, men ja jo jag vill väl ha barn, har Stefan sagt i en intervju med Hänt.

Foto: TT

Utvald läsning

Femina