En resenecessär är ett måste – oavsett om du planerar en kort weekend eller en långresa. Och visst har vi alla varit där, man står dagen innan semestern och ska packa ner alla saker från badrummet… Så får det inte plats! Men lugn, bara lugn, med några praktiska ting kan du alltid vara redo för nästa äventyr.

Här listar vi saker som är strålande att ha med sig! Gemensamt är att de varken är skrymmande, tunga eller dyra. Investera i dessa och, vi lovar, du kommer att tacka dig själv!

5 saker att ha i reseneccesären

1. Ett snyggt extraplagg

Om oturen är framme och ditt incheckade bagage kommer på villovägar kan det här bli en riktig livräddare. Den fina blusen från Tina Tunika går att kombinera med alla outfits och tar i princip ingen plats alls! Materialet är så kallad polychiffon som är helt perfekt för resan eftersom det inte skrynklar.

2. Solglasögon

Att solglasögonen är med är en självklarhet, men ack så enkla att glömma! Gör dig själv en tjänst och investera i en riktigt bekväm modell som de från Thorberg! Dessa snygga modeller är otroligt sköna tack vare fjädrade flexigångjärn som gör att de sitter helt perfekt på alla typer av ansiktsformer!

Plattborsten kombinerar borste med plattång. Perfekt för semestern.

3. En riktigt smart hårprodukt!

Kombinationen av plattång och borste i ett revolutionerar hårvård. På bara några minuter gör den håret både platt och rakt – dessutom kan du skapa volym med den. Med värmeregulator och keramisk borste skadar denna plattborste inte håret. Den är dessutom så liten och smidig att den går ner i bagaget inför semestern.

4. Förstoringsspegel

Hur många gånger har du inte stått i badrummet på hotellet och upptäckt att den inte har en förstoringsspegel? Med sugproppar på baksidan är det bara att ta ned denna förstoringsspegel från badrumsspegeln där hemma och lägga ned i bagaget. Den är liten, praktisk och förstorar tio gånger om.

5. Necessärer 2-pack

En bra necessär är förstås grundläggande – och här finns en lösning som tar det enkla resandet till nästa nivå! Detta set, med en stor necessär för hemmet, och en matchande mindre för resan, tillgodoser två behov i ett. Den vattenavstötande beläggningen håller necessären fräsch under lång tid.

6. Hårborstar med hög kvalitet

Att investera i en riktigt bra svinhårsborste är klokt; dessa borstar reder inte bara ut tovor och är skonsammare mot håret än vanliga borstar – de är även riktigt bra för din hårbotten. Den lilla modellen är perfekt att slänga med i väskan eller ta med på resan!

7. Brun utan sol

Får du inte den bränna du önskar under semestern är lösningen inte längre bort än i din necessär! Ida Wargs Brun utan sol-mousse för ansikte och kropp ger ett vackert solkysst resultat på bara tre timmar med hjälp av naturligt socker. Moussen är lättanvänd och perfekt för dig som vill ha enkel applicering och ett naturligt resultat.

8. Minibands

Minibands är ett otroligt lättanvänt och mångsidigt styrketräningsredskap som är så litet och behändigt att du enkelt kan smyga ner det i necessären inför resan. Minibands utmärkt redskap för att stretcha, träna musklerna och även för rehabilitering. Funkar lika bra för både över- och underkropp.

Läs också: Smarta uppfinningen löser 3 vanliga kriser med resväskan