Trendar: InredningMat och dryckResor

9 fina saker som sätter guldkant på hösten 2018

04 sep, 2018 
AvMalin Perlheden
Hösten betyder mys i soffan, långa härliga promenader och mycket tid hemma för vänner och familj. Här är sakerna som gör årstiden ännu lite bättre.
Annons

Visst är det ändå något speciellt med hösten? Utomhus bjuder naturen på sprakande vackra färger och hemma kan vi njuta lite extra av att umgås med nära och kära.

Här har vi samlat ihop våra absoluta favoritsaker som tar höstmyset 2018 till en helt ny nivå – oavsett om du är hemma, ute i naturen eller på jobbet.

1) Blommiga gummistövlar

Det gäller att vara förberedd när regnet kommer! Dessa snygga modeller är låga i modellen för att man lätt kunna hoppa i och ur, och har ett tunt fleecefoder i svart inuti. Tack vare den extra långa plösen där bak går de lätt att ta på.

Annons

2) En riktigt varm mössa med lyxkänsla

Med denna fina mössa hemma i garderoben längtar man nästan efter riktigt bitande minusgrader! Den lyxiga mössan i mjuk och varm kashmirull värmer skönt och går att tvätta i maskin. En favorit för många år framöver!

3) Underbara doftljus

Få saker kan lyfta stämningen hemma som riktigt härliga doftljus. De här favoriterna har en lätt och fräsch doft av White Ginger och ett vackert guldfärgat lock. Finns i blått och rosa.

Annons

4) En funktionell regnkappa

Den här fina och praktiska modellen med fint blommönster i rosa och grönt är tillverkad i ett material som andas. Kappan är rak och generös i modellen och har funktionella detaljer som tejpade sömmar, luva med dragsko och rymliga fickor.

Annons

5) Ett par läckra handskar

Dessa quiltmönstrade skinnhandskar är mjuka med ett skönt, värmande och stickat foder av ull/akryl. Skinnhandskarna är svarta med dekorativ krage i syntetpäls.

6) Brun utan sol!

Vi är inte riktigt redo att släppa sommarkänslan ännu! Ida Wargs högkvalitativa brun utan sol-spray för ansikte och kropp ger ett vackert solkysst resultat på bara tre timmar. Sprayen är lättanvänd och ger ett naturligt resultat utan linjer. Passar alla hudtoner.

Annons

7) En underbart värmande pläd

Finns det något skönare än att krypa ner i soffan under en varm och skön pläd när vinden viner utanför? Denna snygga pläd från Gripsholm är dubbelvävd i fin bomullskvalitet. Den har så kallad krinklad struktur och passar lika bra i soffan som i sovrummet.

Annons

8) En härlig halsduk

I höst sveper vi in oss i en lyxig och mjuk halsduk i ren kashmirull! Den här snygga modellen finns i tre olika härliga färger och går att tvätta i maskin.

9) Värmande stödstrumpor

Slipp kalla fötter och vader samtidigt som du ger blodcirkulationen lite skjuts! De här fina strumporna i ekologisk bomull från Funq Wear har hög kvalitet och är perfekta att använda under ett par långbyxor.

Annons
Annons