Trendar: InredningMat och dryckResor

Adele: "Säg inte åt mig att raka benen"

03 nov, 2016 
AvSofia Börjesson
I en stor intervju berättar Adele, med sedvanliga svordomar, om sina orakade ben, förlossningsdepressionen och om en beundran för kvinnor som väljer att inte skaffa barn.
Annons
Adele Concert at the Bridgestone Arena – Nashville

När man inte trodde att det var möjligt att avguda Adele mer så kommer hon och knäpper med fingrarna framför ditt ansikte och får dig att falla ner i en vördnadsfull tillbedjan på bara knän. Och du gör det mer än gärna.

Hon äter oansenliga mängder ost, hon rapar och hon står stadigt med båda fötterna på jorden. Adele är en kvinna som inte låter någon tala om för henne hur hon ska vara. I en färsk intervju med Vanity fair kommer hon in på utseende och skönhetsrutiner och berättar att hon just har rakat benen för första gången på en månad. Reportern frågar om hennes pojkvän, Simon Konecki, har något emot hennes orakade ben.

– Han har inget val. Ingen man ska säga åt mig att raka mina jävla ben. Raka dina egna!

Annons

Adele berättar också om förlossningsdepressionen som hon fick efter att ha fött sonen Angelo, nu fyra år gammal. Vägen ur depressionen hittade hon när hon bestämde sig för att ta en ledig eftermiddag i veckan utan sin son. Hennes vänner undrade då om hon inte fick dåligt samvete, och på det svarade Adele att hon skulle ha fått ännu sämre samvete om hon inte hade gjort det.

I samma intervju kallas Adele modig för att hon valde att skaffa barn mitt i karriären, och även här levereras ett klockrent svar:

– Jag tycker faktiskt att det modigaste man kan göra är att inte skaffa barn; mina vänner och jag har känt oss pressade att skaffa barn, eftersom det är vad vuxna ska göra. Jag älskar min son mer än allt, men ett par minuter varje dag önskar jag att jag kunde göra vad fan jag vill, när jag vill. Varje dag känner jag så.

Källa: Vanity Fair

Läs även

Adele fick den finaste kärleksförklaringen av sin pojkvän på en konsert

Annons