Agneta Sjödin våning 23
Agneta Sjödin våning 20
Agneta Sjödin våning 12
Agneta Sjödin våning 10
Agneta Sjödin våning 8
Agneta Sjödin våning 7
Agneta Sjödin våning 5
Agneta Sjödin våning 4

För en månad sedan blev det officiellt att programledaren Agneta Sjödin ska segla över Atlanten tillsammans med artisten Viktor Frisk före detta simhopperskan Anna Lindberg stjärnkocken Markus Aujalay och skidlegendaren Thomas Wassberg i en ny realityserie. De seglar från Kanarieöarna till Västindien och har redan åkt iväg till startplatsen. Så sent som igår skrev Anna Lindberg på Instagram:

”Förberedelserna är igång! Gurra har haft genomgång och vi har intervjuats för fullt.
Snart ger vi oss ut på öppet hav… I en segelbåt över Atlanten, från Gran Canaria till Saint-Martin. Utan kontakt med omvärlden, bortkopplade från allt… Det känns nyttigt, spännande och skrämmande. En rejäl utmaning!”

Seglar över Atlanten

Men trots att hon under flera veckor kommer att befinna sig på en 24 meter lång båt mitt ute på Atlanten utan kontakt med omvärlden är det mycket annat som händer i Agnetas liv. Själv berättade hon inför avresan på Instagram:

”Samtidigt som jag beger mig ut för att segla över Atlanten händer det saker i mitt liv hemma i Sverige, min lägenhet ska säljas och min senaste bok kommer ut!”

Under tiden Agneta är ute på Atlanten säljer en mäklarfirma i Stockholm hennes lyxiga lägenhet i Nacka som hon delar med dottern Maja, 21, sedan flera år tillbaka.

– Jag håller på att flytta mitt i allt det här också. Förhoppningsvis är det visning och försäljning medan jag är borta. Jag ser fram emot att flytta, det ska bli härligt. Jag får ny utsikt över Stockholms inlopp och Fjäderholmarna, sa Agneta nyligen i Expressen.

Säljer våningen

Utgångspriset för Agnetas lägenhet ligger på 9,5 miljoner. Men då får köparen en bostad på 144 kvadratmeter som består av fem rum och kök i genomgående ljusa färger och vackra spegeldörrar i alla rum. I det stora sällskapsrummet som har en fungerande kakelugn finns även en utgång till en stor terrass med utsikt mot Järlasjön som bara ligger ett stenkast bort.

Lägenheten ligger i ett vackert hus från sekelskiftet alldeles i närheten till natursköna Nackareservatet.

Här kan du se bilderna från lägenheten.

Agneta Sjödin våning 29
Agneta Sjödin våning 19
Agneta Sjödin våning 15

Läs mer:

Bianca Ingrosso säljer sin lägenhet – här är alla bilder!

Johanna Bradford säljer sitt charmiga hus – kika in!

FOTO: Hemnet, TT