Trendar: InredningMat och dryckResor

Agneta Sjödins nya kärlek – Dominika Peczynskis ex Claes Bahri

11 mar, 2020 
AvFemina
Efter uppbrottet från Martin Lamprecht i våras så har nu Agneta Sjödin funnit kärleken igen.
Under invigningen av Östermalms Saluhall kom det nya paret med armarna om varandra.
Annons

Agneta Sjödin, 52, har under det senaste året varit singel efter att hon bröt upp med elitidrottaren Martin Lamprecht, 56 förra våren. Paret som träffades 2017 genom gemensamma vänner på en 50-årsfest hade en snabb men kärleksfull relation.

– Det var en väldigt bra tajmning för oss båda, där vi befann oss i livet och det kom som en överraskning för oss båda, har Agneta tidigare berättat om relationen i Succépodden.

”Jag känner mig glad”

Det visade sig främst vara distansen som orsakade att förhållandet inte höll. Sedan dess har det varit tyst på kärleksfronten från den populära programledaren och tv-profilen. I december förra året berättade Agneta däremot att hon var i en ny fas i livet och kom även med ett kryptiskt avslöjande gällande sitt privatliv.

Martin Lamprecht och Agneta Sjödin
Agneta Sjödin var tidigare tillsammans med Martin Lamprecht

– Det känns som att jag är på väg in i en ny fas. Jag har mycket tankar, planer och funderingar. Jag känner att jag har landat på en bra plattform att ta avstamp från yrkesmässigt. Det är som att jag är i en bubbla, sa hon då till Expressen och fortsatte:

Annons

– Det händer mycket roliga saker i min privata värld också, som jag inte vill prata om. Jag känner mig glad. Det är saker man inte vill prata om för tidigt, utan vill vara i själv.

Kärleken sprudlar

Om det roliga som hände i Agnetas privatliv under slutet av förra året handlade om kärlek är något som bara går att gissa, för nu visar det sig att Agneta faktiskt har hittat kärleken igen. Denna gång är det finansmannen Claes Bahri som fått hennes hjärta att slå ett extra slag, något som Aftonbladet var först med att rapportera. Claes är 58 år gammal och ex till pr-profilen och artisten Dominika Peczynski som han även har dottern Hannah Bahri, 19, med.

Agneta Sjödin tillsammans med Claes Bahri
Agneta Sjödin och Claes Bahri dök upp tillsammans på invigningen av Östermalms saluhall

Agneta och Cleas entrade röda mattan tillsammans under invigningen av Östermalms saluhall i Stockholm under förra veckan. Trots att paret fotades arm i arm så väljer Agneta att inte kommentera sitt privatliv, däremot bekräftar hon att paret ses.

– Jag vill gärna hålla mitt privatliv privat, men det stämmer att vi ses, säger hon till Aftonbladet.

FOTO: Karin Törnblom / Carolina Byrmo / Cecilia Liljeton/ TT

 

Annons