Trendar: InredningMat och dryckResor

Alicia Vikanders romantiska smekmånad i Italien

25 okt, 2017 
AvMalin Karlberg
Alicia Vikanders bröllopsresa
I mitten av oktober gifte sig skådespelarparet Alicia Vikander och Michael Fassbender på Ibiza. Nu åker paret på en romantisk italiensk bröllopsresa och har bland annat besökt Bologna, Verona och Florens.
Annons

Den 14 oktober gifte sig svenska stjärnskottet Alicia Vikander med sin skådespelarkollega Michael Fassbender. Vigseln ägde rum på Ibiza, dit familj och vänner flugits in för en hel bröllopshelg fylld med festligheter.

Nu har det nygifta paret rest vidare i Europa, närmare bestämt till norra Italien– där de bland annat besökt orten Bologna, som är känd för sin goda mat och har gett rätten pasta bolognese sitt namn.

En nygift Alicia Vikander på flygplatsen i Ibiza, med vagnen full av Louis Vuitton-resväskor…

Givetvis passade makarna på att njuta av det italienska köket och besökte bland annat restaurangen Osteria del Capello i Bologna. Ett fan som besökt samma restaurang la upp en bild på paret på Instagram:

Paret tog också in på ett romantiskt bed & breakfast i närbelägna kulturstaden Verona, platsen där Shakespeares Romeo & Julia utspelar sig. B&B:et heter Il Relais dell’Abbazia, ligger i stadens historiska kvarter och har endast tre rum som kostar mellan 135 och 165 euro per natt. Ett fan, som tycks vara dotter till B&B:ets ägare, har lagt upp en selfie med skådespelarparet.

Paret passade även på att besöka vackra Florens i Toscana – och även där njöt de av den italienska maten, denna gång på restaurangen Trattoria I’Parione. Restaurangen har själv laddat upp en bild av paret på Instagram:

Paret träffades 2014 under inspelningen av filmen Fyren mellan haven.

Annons