Trendar: InredningMat och dryckResor

Amy Schumers son har fått sina namn

08 maj, 2019 
AvMalin Karlberg
vad heter amy schumers son
I söndags födde skådespelerskan och komikern Amy Schumer sitt första barn, en son. Tre dagar senare väljer hon nu att tillkännage barnets namn på Instagram.
Annons

Amy Schumer, 37 och maken Chris Fischer 39, blev i söndags föräldrar till en liten son. Strax innan, på vägen till BB, kraschade Amy Met-galan ikväll mjukisar för en humoristisk selfie.

Dagen efter förlossningen postade Amy en bild på sig själv och sin nyfödde son.

”22.55 i går kväll föddes vår kunglige son”, skrev hon, och drev med det faktum att sonen fötts bara några timmar innan Meghan Markles och prins Harrys son.

I dag publicerade Amy en ny bild på sonen tillsammans med sin pappa. I bildtexten avslöjar hon vad pojken ska heta: Gene Attell Fischer, med tilltalsnamn Gene.

”Av hög börd”

Namnet Gene är från början en förkortning av pojknamnet Eugene, som betyder ”av hög börd”. Passande på ett ”kungligt” barn, med andra ord!

Mellannamnet Attell är förmodlingen en hyllning till Amys gode vän, komikern Dave Attell.

Amy är alltså först igen – i skrivande stund har Meghan Markle och prins Harry nämligen inte avslöjat sitt barns namn ännu. Amy Schumer har under hela sin graviditet skämtat om det faktum att hon varit gravid samtidigt som hertiginnan – och att deras graviditeter varit så olika. Medan Meghan jobbat och gått runt i högklackat till slutet av graviditeten har Amy Schumer bland annat fått lov att ställa in shower och läggas in på sjukhus till följd av extremt gravidillamående.

Läs mer:

Annons