carrie och aidan
Nya Sex and the City – det här vet vi
0:52

Efter reklamen: Nya Sex and the City – det här vet vi

(0:52)

Slå på ljud

Alla som var Team Big fick som de ville när Mr Big (eller John som han faktiskt hette på riktigt) och Carrie till slut fick varandra. Men var det verkligen rätt val? Nej, säger så klart alla som var Team Aidan – och nu kan det vara så att de får som de vill.

Ikoniska triangeldraman från serier och filmer - som slutade helt fel

John Corbett om Aidans återkomst i And Just Like That...

För i And Just Like That..., rebooten av Sex And the City, är inte Mr Big med – däremot bekräftade nyligen John Corbett, som spelar Aidan, att han kommer att medverka i den nya serien.

På frågan om hur många avsnitt det rör sig om, svarade han att ”Det är nog en hel del”. Och om inte det innebär att han på något sätt kommer att bli involverad med Carrie, vad betyder det då?

Vad betydde kyssen med Aidan i SATC 2?

I SATC 2 springer ju Carrie på Aidan i Abu Dhabi (just när hon och Big har det lite struligt (vad är oddsen?) och kvällen slutar med en kyss och efterföljande trubbel för Carrie. I slutet av filmen har dock Big och Carrie försonats. Och, vi trodde nog alla att historien om Carrie och gänget var slut där. Så är det alltså inte, till glädje för alla fans.

I And Just Like That... är Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) och Charlotte (Kristin Davies), nu i 50-årsåldern.

Samantha då? Tyvärr får vi inte se något mer av Samantha, som även hon saknas i rebooten.

Var och när har And Just Like That... premiär?

Den nya SATC-serien And Just Like That.. kommer bestå av tio avsnitt, cirka en halvtimme långa, och sänds på HBO. Ännu är inget premiärdatum satt, men serien börjar spelas in i New York nu till våren. Man har tidigare också avslöjat att serien kommer att innefatta en take på coronapandemin.

6 märkliga detaljer i Carries lägenhet i Sex and the City

Foto: Skärmdumpar

Källa: Screenrant

Mest läst