Trendar: InredningMat och dryckResor

Årets talare kommer till Upplev Femina!

06 jul, 2017 
AvNadja Jönsson
Vår nykomling på höstens Upplev Femina-event är dansaren och den prisade talaren Tobias Karlsson! Här får du veta mer om honom.
Annons

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

TOBIAS KARLSSON

ÅLDER: Precis fyllda 40.
GÖR: Koreograf, dansare och föreläsare.
BOR: Mariatorget, Stockholm.
FAMILJ: Mamma Ingegerd, pappa Bertil och bror Daniel.
AKTUELL: Som talare på höstens Upplev Femina-event i Stockholm den 19 september och med egna

showen Dansa samba med mig. Prisad som Årets talare 2016 (i kategorin Genombrott).

VAD HÄNDER PÅ

FEMINA-KVÄLLEN?

– Jag ska prata om olika delar ur mitt liv och vad jag har tagit med mig. Först en del om utanförskap, sedan går vi över i ”allas lika värde” och avslutar med roliga anekdoter från mina tio år i Let’s dance. Det utlovas både skratt och en och annan tår.

DITT BUDSKAP?

– Det viktigaste är nog ”Alla kan göra skillnad”, som att le mot dem man möter ute eller träffar i sin vardag. Små gester kan betyda så mycket mer än man tror.

Annons

DRÖMJOBB?

– Jag skulle vilja göra mera tv. Saknar direktsändningarna.

SER PÅ TV?

– Min tv där hemma har nog varit igång färre gånger än det finns fingrar på mina två händer. Jag ser däremot massor av serier och film på datorn. Älskar Modern Family, South park och Family Guy.

LÄSER?

– I perioder. Och då menar jag tre böcker i rad och sedan tre års uppehåll. Det blir kriminalare, gärna svenska.

HUR HÄLSOSAM ÄR DU?

– Lyckligtvis rör jag mig en del i mitt jobb, annars hade min lathet i kombination med ganska osund kost nog lett till en annan typ av kroppshydda.

MEST ANVÄNT I GARDEROBEN?

– Just nu tycker jag det är otroligt snyggt och bekvämt med polotröja. Så det ser jag mig oftare i framöver. Och lite ”baggy” byxor.

SER FRAM EMOT I HÖST?

– Jag är så spänd på hur min dansikal Dansa samba med mig tas emot. Jag har lagt ner min själ i detta projekt och det känns fantastiskt att få ge sig ut på vägarna igen med mina fantastiska dansare och mina tre livesångare och få hylla Cornelis och hans odödliga låtskatt. Jag har även ett hemligt projekt, som jag gläder mig till.

Annons

Mer om Tobias Karlsson hittar du i Femina nr 7/2017.

Tobias Karlsson kommer på Upplev Femina få sällskap av även designern och papperskreatören Bea Szenfeld samt Feminas modechef Sarah Thörnqvist. 

Få mer av Femina – klicka på ”Gilla” nedan för att följa oss på Facebook

[socializer-facebooklikeshare href=”https://www.facebook.com/femina.se/” layout=”standard” action=”like”  showfaces=”true” share=”false” width=”320″]

Annons