Trendar: InredningMat och dryckResor

Bästa relationsrådet för ditt stjärntecken

23 jul, 2020 
AvLovisa Svedlund
Alla har både bra och dåliga egenskaper – och ibland är det bra att fundera på hur just dina påverkar din kärleksrelation. Det här säger stjärnorna att du borde tänka på i ett förhållande, baserat på ditt stjärntecken.
Annons
Så varvar du ner på semestern- Experten tipsarBrand logo
Så varvar du ner på semestern- Experten tipsar

Väduren: Känn när du behöver släppa taget

Eldiga väduren säger aldrig nej till en utmaning. Men när det handlar om deras partner, borde vädurar välja sina strider. Med sin tävlingsinriktade natur har väduren en tendens att vilja vinna alla strider. Kanske är det svårt att smälta, men att vara en bra partner handlar om att acceptera att du inte alltid kan få som du vill.

Oxen: Prova nya saker

Oxen föredrar alltid det som går att förutsäga framför det oförutsägbara. Som ett fast jordtecken gillar oxen inte alltid att saker rör på sig. Men tyvärr kan det som känns bekvämt för en oxe kännas lite utnött för deras partner. Att kliva ur sin comfort zone är svårt för alla, men för dig som vill ha ett levande och härligt förhållande borde du inte vara rädd för att bryta dina rutiner.

Tvillingarna: Var närvarande

Som de sociala personer tvillingarna är älskar de att känna sig engagerade och uppkopplade – vilket ofta betyder att de är upptagna med något. Tvillingarna hittas inte sällan med sin mobil i handen där hen hänger på Instagram, skriver i sju gruppchattar och kollar TikTok på samma gång. Det kan leda till att en partner känner sig lite bortvald. För dig som tvilling kan det därför vara bra att lägga ifrån dig distraktionerna och ge din partner all uppmärksamhet ibland.

Annons

Kräftan: Lita på din partner

Under sitt hårda skal tenderar kräftor att vara känsliga och sårbara personer som lätt blir offensiva och lättretliga. En kräfta som blivit sårad glömmer aldrig den smärtan, vilket gör det ovanligt att vinna deras tillit. Men innan du öppnat ditt hjärta och vågar tro på att din partners intentioner är goda, kan du aldrig visa hen all den kärlek du har att erbjuda.

Lejonet: Dela med dig av strålkastarljuset

Lejonet är van vid att vara showens mittpunkt men i ett förhållande kan de inte alltid bestämma och styra. Lejonen är det stjärntecken som är född till att vara ledare – och att leda flocken är ett ansvar de gärna tar på sig. Även om din partner gärna ger dig detta jobb, behöver du ibland vara inkännande även för din partners önskemål.

Jungfrun: Uppskatta bristerna hos din partner

Jungfrun är ett ambitiöst stjärntecken och har ibland svårt att inte överföra sina förväntningar och höga standard på sin partner. Jungfrun tycker om att hjälpa personerna de älskar men behöver ibland påminna sig om att det är en skillnad mellan att vara stöttande och fixa någons problem. Det är en fin egenskap att stå och heja på vid sidlinjen men lär dig acceptera din partner för den hen är och inte personen hen kan bli.

Annons

Vågen: Ta för dig

Vågen älskar balans och har därför en tendens att undvika konflikter med sin partner. Genom att mest försöka göra sin partner nöjd, kan vågen ibland glömma att uttrycka sina egna behov och gränser. Du kan därför vinna på att hävda dig själv mer och säga till när du inte håller med om något. Det är inte alltid dåligt att ha konflikter – ibland är det rent av hälsosamt.

Par som är kära
Skorpioner har en tendens att se saker lite väl negativt.

Skorpionen: Se saker positivt

Skorpionen med sitt starka humör och grubblande har en tendens att se saker från den mörka sidan. Men glaset är inte alltid halvtomt – en sådan attityd riskerar ibland att sabotera ett förhållande. I relationer kan skorpioner vinna på att ibland fokusera på det positiva, istället för att hålla fast vid sitt missnöje och strävan att uppfylla sig själv. Självklart är inte allting alltid bra – men du kommer aldrig få reda på vilken potential ett förhållande har om du inte öppnar dig för möjligheter.

Annons

Skytten: Tänk innan du pratar

Skyttar har den goda sidan av att vilja vara ärliga – men att säga vad man tycker i alla lägen riskerar också att ibland gör deras relationer svåra. Personer födda i stjärntecknet har sällan ett filter vilket innebär att de tenderar slänga ur sig allt de tänker på utan att fundera på konsekvenserna. Det är absolut en bra egenskap i förhållanden att kunna vara ärlig och öppen mot varandra men lite finess har aldrig skadat. Fundera över var gränsen mellan ärlighet och taktlöshet går – och försök att stå på rätt sida om den.

par som är kära
Stenbock? Våga släppa taget!

Stenbocken: Acceptera det oförutsedda

Stenbocken tenderar att vilja ha en plan som klaffar. Men livet följer inte alltid en plan – och när saker blir annorlunda har skorpionen ofta svårt att anpassa sig till den nya verkligheten. Den här sidan riskerar i vissa fall att förstöra ett kärleksförhållande, stenbocken är helt enkelt så fokuserad på planen så att de glömmer att vara i stunden. Att lära sig släppa kontrollen är därför viktigt i deras förhållanden. Försök att följa vinden ibland så besparar du både dig själv och din partner mycket stress.

Annons

Vattumannen: Öva din empati

Vattumannen har en rykte om att tillbringa så mycket tid i sitt eget huvud att de ibland missar att lägga märket till känslorna hos personer runtomkring sig. Det är underbart att vara insiktsfull och smart, men vattumannen behöver komma ihåg att också kolla av hur deras partner har det. När stjärntecknets partner själv försöker uttrycka sina känslor vill vattumannen hitta rationella förklaringar och lösningar, snarare än att ge känslomässigt stöd. Lär dig att lyssna och känna med din partner – det kan göra hela skillnaden.

Fiskarna: Se din partner för sitt rätta jag

Fiskarna är romantiska personer som gärna fastnar i sin drömvärld. Men ibland kan det vara bra att ta ner det rosaskimrande filtret och faktiskt se din partner för den hen är. En varning till alla fiskar: det gör ingen av er gott att konstant idealisera din partner. En fisk som skapar en orealistisk bild av sin partner riskerar att känna sig sviken när den verkliga bilden gör sig påmind. Du kan därför vinna på att se och älska din partner för den icke-perfekta person hen är.

Källa: Elite Daily

Foto: TT

LÄS MER:

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons