Trendar: InredningMat och dryckResor

Beverly Hills-stjärnan Luke Perry är död

04 mar, 2019 
AvJennie Sandberg
Luke Perry, känd som Dylan McKay i Beverly HIlls, har gått bort i sviterna av en stroke.
Annons

Skådespelaren Luke Perry är död. Han är känd för många som karaktären Dylan McKay i Beverly Hills 90210 och för den yngre generationen som Archies pappa Fred Andrews i serien Riverdale.

Jason Priestley, Shannon Doherty och Luke Perry.

I samband med att nyheten om att serien Beverly Hills 90201 gör comeback kom även den tragiska nyheten att Luke Perry drabbats av en massiv stroke och att han vårdades på sjukhus.

Skådespelaren Lili Reinhart, som Luke Perry spelar mot i serien Riverdale, skrev bland annat ”Vi tänker på dig Luke och önskar att du blir frisk snabbt”. Även Cole Sprouse, som också är en av skådespelarna i samma serie skrev: ”Älskar dig kompis”.

Gick inte att rädda

Men trots läkarnas arbete gick inte Luke Perrys liv att rädda och amerikanska nyhetssajter, bland annat TMZ, rapporterar att stjärnan har avlidit i sviterna av stroken.

Annons

Hans familjemedlemmar, hans barn och deras mamma, samt nuvarande flickvän och mamma var hos honom på sjukhuset när han avled.

Skådespelaren Ian Ziering som spelade Steve Sanders i Beverly Hills skriver på sin Instagram:

”Kära Luke, 
Jag kommer alltid att njuta av de fina minnen vi delat de senaste trettio åren. 
Må din resa framåt berikas av de fantastiska själar som har lämnat före dig, precis som du har gjort för dem som du lämnar kvar. Snälla Gud, ge honom en plats nära dig, han förtjänar det.”

Luke Perry blev 52 år gammal.

FOTO: TT

 

Annons