bianca ingrosso läppar fillers

I influencern Bianca Ingrossos, 25, senaste vlogg så berättar hon om att hon den senaste tiden inte känt sig så sugen på att filma.

– Vi ska vlogga, även fast jag inte känner för det, säger hon i Youtube-videon.

En av orsakerna till det är att hennes kameror inte fungerar som de ska, något som hon ska ta tag i men inte riktigt känt sig manad till att göra ännu.

Visar upp läpparna efter ingreppet

När Bianca inleder vloggen på sin Youtube-kanal så poängterar hon plötsligt att hennes läppar är blå.

– Om ni undrar varför jag är lite blå på läpparna så är det för att jag förra veckan fyllde i dem igen, avslöjar hon och visar upp sina blåmärken framför kameran.

Bianca Ingrosso visar upp läppen

FOTO: Youtube

Influencern berättar även att orsaken till att hon fyllt dem igen är för att personen som fyller dem snart ska ha barn, så Bianca passade helt enkelt på. Hon vill inte att någon annan fyller hennes läppar, eftersom influencern inte litar på någon annan.

Bianca verkar nöjd med sitt nya ingrepp.

”Du är så snygg”

I kommentarsfältet får influencern tips om hur och vad hon skulle kunna göra för slags ingrepp som inte skulle vara lika komplicerat, då Bianca menar att hennes läppar är ”svåra att fylla”.

Medan vissa av följarna ger tips, så är det andra som peppar Bianca Ingrosso och poängterar att hon är så vacker som hon är – med eller utan fillers!

”Du är långt ifrån ful du är så snygg”, skriver en person. ”Måste bara säga att du är så sjukt fin utan smink, alltså verkligen”, fyller en annan i.

Men det är inte bara nuet som cirkulerar i följarnas tankar. ”Jag undrar hur alla som använder fillers kommer se ut när de blir äldre”, undrar en tredje person.

Bianca Ingrosso på pressträff för nya säsongen av Wahlgrens värld. FOTO: Karin Törnblom/TT

FOTO: Youtube, Björn Lindahl/TT

Mer läsning

Femina