Trendar: InredningMat och dryckResor

Bloggforum 2014

27 maj, 2014 
AvDaniella Witte
Annons
Bloggforum|2014 (2 av 1)
Bloggforum|2014 (3 av 1)

En vecka har nu gått sedan jag och bästa Sofie körde hem från otroligt inspirerande Bloggforum i Göteborg.

Vi vistades under fullspäckat schema i två dagar på nyrenoverade Scandic Rubinen i Göteborg som verkligen fick oss att känna oss varmt välkomna. Ja, på bilderna ser ni så fint vi fick bo. Men det som faktisikt gav mig allra mest var de diskussioner och workshops som vi hade tillsammans allihop. Dels togs det upp hur man på smart sätt bloggar för att nå ut till så många som möjligt, men det pratades också mycket om att inse värdet av sin egen blogg, som i mitt fall faktiskt når ut till flera tusentals läsare varje vecka. Vi fick jämföra våra siffror med de största inredningsmagasinen i Sverige vilket sa en hel del……. Mer om det kan du läsa om hos Frida som på ett imponerande sätt lyckades hålla i hela eventet tillsammans med hennes assistent Helén. Tack än en gång!!

Annons

Mer intressant om Bloggforum 2014 kan ni läsa hos bland annat Tant Johanna, Krickelin och Pella med bloggen Stil Inspiration.

Bloggforum|2014 (1 av 1)
Bloggforum|2014 (4 av 1)
Bloggforum|2014 (5 av 1 )
Bloggforum|2014 (6 av 1)
Annons

 

Summan för mig av allt intressant, blev med lite distans, att lyfta mitt bloggande till ytterligare en nivå och det tänker jag börja med i samband med att Femina får en helt ny sajt inom kort. Så himla kul, och jag är verkligen jätte glad över att få vara med på den resan.

/Daniella

 

 

Annons