Bra böcker

Det kan vara riktigt skönt att öppna dörren till en annan värld och släppa taget om sin egen. Att lära sig något nytt och uppleva känslor genom en annan person är både rogivande och ibland nödvändigt för att vi ska orka med vår egen vardag. Här tipsar vi om 5 böcker som definitiv får dig att må bra, på helt olika sätt.

5 böcker som får dig att må bra

Med öppna kort

Författare: Stormy Daniels

Handling: En före detta porrstjärna tar kampen mot president Donald Trump genom att berätta om en muta hon ska ha fått för att hålla tyst om en gammal sexrelation. En otrolig (och rolig) historia!

 

Banbrytande badass-brudar: 52 kvinnor som förändrade världen

Författare: Mackenzi Lee

Handling: Inspireras av historier som lyfter alla förbisedda kvinnliga pionjärer, genom tiderna. Banbrytande berättelser varvat med hjärtskärande livsöden!

 

Sightseeing i mitt liv

Författare: Maria Fogelberg Nelson

Handling: Vi får följa Lena Nyman som blir lämnad av sin man, efter ett helt liv tillsammans. En underbar bok som visar att livet inte slutar vid en viss ålder men också på svårigheten och belöningen av att våga ge sig ut på nya äventyr.

 

Jag utan dig

Författare: Kelly Rimmer

Handling: En vacker berättelse som sann kärlek och livets utmaningar, som utspelar sig i Sydney. Du blir garanterad berörd, vi lovar både skratt och tårar.

 

Chokladbollar

Författare: Kersti Liljeqvist Zebeda

Handling: Okej, det här kanske inte var ett boktips i samma genre som de ovan, men vem blir inte glad av en god chokladboll?