Trendar: InredningMat och dryckResor

Här kan du boka en billig campervan för en äventyrlig helg på västkusten

25 aug, 2021 
AvNina Nyström
Eld och mysig campervan
Åh vad man redan drömmer sig tillbaka till sommarens lediga dagar och äventyr. Men med Taliskers campervan kan du (billigt!) boka in det ultimata campingäventyret i höst!
Annons
8 härliga hemestertipsBrand logo
8 härliga hemestertips

De två senaste somrarna har intresset för att turista inom Sveriges gränser fullkomligt exploderat. Som en följd har efterfrågan på campervans fått ett ordentligt uppsving. En campervan ger maximal frihet, möjlighet att besöka platser som få har besökt och samtidigt vara ett med naturen.

Mysig och toppinredd campervan, redo för äventyr

Därför har whiskyvarumärket Talisker nu tagit fram en toppinredd campervan för att inspirera och möjliggöra för människor att upptäcka den svenska naturen – och du kan boka den för en fullspäckad helg tillsammans med en vän.

vandring
Hösten är perfekt för vandring!

Whiskeyprovning, SUP och vandring

I paketet ingår naturupplevelser och aktiviteter på vackra västkusten. Bilen är utrustad med allt som kan tänkas behövas för en helg full av upplevelser, alltifrån mat och dryck till utrustning för roliga aktiviteter. På agendan står till exempel whiskyprovning, vandring längs Hallandsleden i Fiskebäckskil och SUP i Varberg.

Annons

Dessutom ingår middag för två på restaurang Brygghuset i Fiskebäckskil. I vanen finns också recept, ingredienser och verktyg för att laga mat på stormkök. Recepten är framtagna av kocken och matinspiratören Niki Sjölund.

kvinna på sup
Testa SUP i det sensommarvarma vattnet!

Taliskers campervan kan bokas under fyra helger i september – till en väldigt rimlig peng: 995 kr för hela helgen.

- Vi vet att intresset är stort, men att folk kan behöva en knuff i rätt riktning för att komma i väg. Med vår campervan-upplevelse sänker vi tröskeln ytterligare för de som är nyfikna på campingliv och vildmark. Precis lagom bekvämt och fyllt med roliga aktiviteter. Förhoppningsvis blir detta det första av många äventyr för de som bokar in sig, hälsar Tina Timm på Diageo/Talisker.

Annons

Hitta nya smultronställen med äventyrsguiden

Vill du har fler tips på spännande platser att upptäcka i Sverige? I början av sommaren tog Talisker fram sin Adventure Guide. Den innehåller tolv tips på natursköna och på olika sätt fantastiska platser, med tillhörande restaurangtips, närliggande aktiviteter och vett och etikett för besök i vildmarken.

Så bokar du helgäventyret i campervan i höst

Helgäventyret i campervan går att boka här från den 2 september kl 12.00 – vi gissar att det gäller att vara SNABB!

Foto: Talisker/TT

Annons