Camilla Läckberg, 42, har en framgångsrik karriär, fyra barn och gifte sig nyligen med kärleken Simon Sköld, 30. Men bakom den perfekta fasaden gömmer sig som för så många andra en tuffare baksida.

I ett långt och känslosamt inlägg på Instagram delar deckardrottningen med sig av prestationskraven hon lägger på sig själv, om rädslan att inte räcka till och om tårarna som kommer fram bakom stängda dörrar.

”Jobbat dygnet runt, fått fyra barn jag försöker räcka till för, två skilsmässor, ett självpåtaget behov av att vara alla till lags och ett ”duktig flicka” syndrom som heter duga. Skulle ladda batterierna här i sommar men blir liksom aldrig så”, skriver hon på Instagram.

Hon beskriver även en för många välbekant situation med öppet hus och gäster var och varannan dag under sommaren.

”Och nog hjälps många åt när de hälsar på, men inte alla, o de fåtal som INTE hjälps åt utan ser det som ett hotell med fullservice blir enorma irritationsmoment och energisugare. Och jag är dålig på att säga ifrån, istället noterar jag det och ältar långsint och besviket. Men värsta är att jag mest av allt har mig själv att skylla”.

Sommaren som Camilla Läckberg hade tänkt skulle bli semester och återhämtning har helt enkelt tagit en annan riktning.

Hon skriver: ”Jag har ju själv makten i min hand att förändra min situation, men sitter pinsamt fast i ”duktig flicka” och ”vara till lags”-sjukan. O till viss del oxå en självpåtagen kvinnofälla, i viljan att vara superwoman som fixar allt. Med resultatet att jag varvar ett påklistrat och krampaktigt leende med tårar bakom stängda dörrar.”

Camilla Läckberg avslutar inlägget med att uppmana sina följare att tillsammans med henne öva på att släppa taget för att kunna återhämta sig – och gensvaret låter inte vänta på sig. Många av hennes följare känner igen sig i hennes text.

”Så himla mitt i prick!!! Jag känner igen mig på alla delar!”, skriver en användare.

En annan användare kommenterar: ”Såå himla bra skrivet. Kände igen mig i väldigt många meningar i din text. Ta hand om dig och glöm inte bort dig själv.”

Läs hela Camilla Läckbergs inlägg här:

FOTO IBL

Här är strumporna som ger sommarfina fötter – när du slappar

Här är världens bästa uppfinning; fotvårdsstrumporna! Allt du behöver göra är att ta på dig strumporna och luta dig tillbaka! På knappt en halvtimme har du mjuka och återfuktade fötter!

Läs mer och beställ här!

Mer läsning

Femina