carina berg

Tv-profilen Carina Berg, 41, avslöjade i slutet av 2017 att hon återigen funnit kärleken. Nya pojkvännen Erik Berg, fd. Johansson, 31, förlovade sig en kort tid därefter och under vintern förra året gifte de sig i Vemdalens kyrka i Härjedalen.

Frun och maken köpte sedan ett sommarhus i Stockholms skärgård, som var i stort behov av renovering. Detta resulterade till kärleksparets egen realityserie Drömkåken på Dplay. Men där tog det inte slut på roligheter, i augusti delade Carina Berg med sig av att hon och Erik skulle bli föräldrar. Efter det har paret varit ganska sparsamma med uppdateringar om när det var dags för bebisen att komma.

Eriks födelsedag kom i skymundan

Men strax innan nya året kom det glädjande beskedet att Carina Berg och Erik Berg fått en son som heter Otto.

Carina berättar på Instagram att makens födelsedag den 30 december kom lite i skymundan, då lilla Otto föddes dagen innan.

”Idag fyller Erik år. Men det kommer liksom lite i skymundan. För i förrgår kom han till oss. Som vi har längtat. Nu torkar vi gladtårar och äter tårta. Lilla Otto Berg, mamma och pappa älskar dig!”, skrev hon till sin första bild på nyblivna föräldrarnas son.

Även Erik uppdaterade med en bild på sin familj och skrev: ”Obeskrivlig kärlek till dessa två kämpar”.

”Tron att bebin ska sova där”

Men att vara föräldrar kan innebära en hel del nya intryck, bland annat vad saker och ting ska vara bra för.

Carina Bergs första uppdatering efter sonens födsel blev en bild på en mycket frestande skål med godis som står i Ottos nya spjälsäng, kanske inte riktigt vad de nyblivna föräldrarna haft i åtanke när de köpte den – spjälsängen alltså.

Instagraminlägg av Carina Berg på en spjälsäng och godisskål

”Spjälsäng: möbel man köper i tron att bebin ska sova där, men som i verkligheten blir ett jättestort, mjukt avlastningsbord för andra viktiga saker”.

FOTO: Henrik Montgomery/TT, Instagram

 

Läs mer:

Carina och Erik Berg har fått sin bebis – se första bilden!

Utvald läsning

Femina