Trendar: InredningMat och dryckResor

Casper Janebrinks fina ord om frun och okända sidorna

20 maj, 2021 
AvMalin Ny
Helena Janebrink och Casper Janebrink
Casper Janebrink, aktuell som ny programledare i Bingolotto i sommar, har varit tillsammans med hustrun Helena Janebrink i 20 år.
Annons
Johanna Nordström, 5 saker du inte visste om komikernBrand logo
Johanna Nordström, 5 saker du inte visste om komikern

Casper Janebrink har varit frontfigur för dansbandet Arvingarna i över 25 år och är fortfarande mer aktuell än någonsin. I sommar är han bland annat aktuell som ny programledare till folkfavoriten Bingolotto, där han tillsammans med Agneta Sjödin ska hoppa in som vikarie för den ordinarie programledarduon Lotta Engberg och Stefan Odelberg.

Casper Janebrink medverkar i Bingolottos midsommarspecial

Nyligen blev det också klart att han kommer att vara en av artisterna i 2021 års upplaga av Så mycket bättre i TV4.

Trots att det senaste året har varit tufft för Casper och dansbandet på grund av coronapandemin, som stoppat alla bokade spelningar, har de ändå fått spela en del den senaste tiden. I början av året deltog de bland annat i Melodifestivalen med låten Tänker inte alls gå hem, som tog sig till final.

Annons

Casper Janebrinks fina ord om frun Helena Janebrink

Caspers fullspäckade schema till trots ser han även till att spendera kvalitetstid i hemmet. Sångaren bor tillsammans med hustrun Helena Janebrink och parets två barn, Alice och Felix, utanför Göteborg.

Casper och Helena har varit ett par i cirka 20 år, och i en intervju med tidningen Hemmets Journal har Casper berättat om hur det gick till när de träffades för första gången.

– Vi träffades på restaurang Trädgår'n i Göteborg sommaren 1998. Jag hade spanat in henne redan innan. När jag fick se henne dansa med en kompis till mig gick jag fram och bokstavligen slet henne ur hans armar och sa: "Nu är det min tur!" Men Helena ville inte följa med mig vidare när dansen var slut. Hon var hal som en ål. Jag fick kämpa för att vinna hennes hjärta.

Aldrig funnits någon svartsjuka

Familjens vardag är full med aktiviteter vilket underlättar för Casper som arbetar borta en del. Han berättar att Helena alltid har stöttat honom och att det aldrig har funnits någon svartsjuka mellan dem.

– Men det har aldrig funnits svartsjuka för att jag är borta, det var längesen. Jag minns inte när jag jag var svartsjuk senast, har Casper tidigare sagt till Hant.se.

– Helena är van att jag är borta. Jag pratade med henne igår och hon sa ”är det redan torsdag”. De har aktiviteter där hemma, som fotboll och dans. De saknar mig såklart och jag saknar dem. Men jag är fokuserad på det jag gör här.

Foto: TT

Annons