Claudia Galli Concha skriver om livet som tvåbarnsmamma på sin välbesökta blogg.

Där får läsaren ta del av skådespelerskans vardag som mamma till de små busfröna Chloe och Celeste. En vardag som liknar de flesta småbarnsmammors, förutom en sak: Claudia och hennes man Manuel har bestämt sig för att vara hemma så mycket de kan med barnen. Barnen går därför inte i förskola.

Läs även 10 kändisar berättar: Så tänker vi kring barnuppfostran

”Vi är båda frilans och fria i våra yrken så vi insåg snabbt att vi inte skulle behöva sätta barnen på förskola så tidigt utan vi skulle kunna pussla” förklarar Claudia Galli Concha på bloggen.

Men beslutet tycks irritera och provocera, vilket syns tydligt i bloggens kommentarsfält. Den dåliga tonen och påhoppen har nu fått  Claudia att tröttna och i ett uppmärksammat inlägg ryter hon i från:

”Ni är några kvinnor här bland kommentarerna som är elaka. Väldigt elaka och skriver kommentarer som jag vet att ni hoppas ska såra och göra ett avtryck. Ni insinuerar saker, ni pratar som om ni vet, som om ni förstår, som om ni har svaret”, skriver hon i samma inlägg – som nu har fått enorm uppmärksamhet i sociala medier.

Claudia betonar också att hennes val att vara hemma är just familjens eget val och att hon inte dömer eller lägger värderingar i hur andra familjer löser sin vardag:

”Alla vill inte umgås med bebisar hela dagarna och det är helt fine. Men jag har valt det för jag vill och jag kan… Så ni bittra människor som skriver här och har åsikter om hur vi har valt att lägga vårt livspussel. Snälla lägg er energi på något annat.”, uppmanar hon.

Läs hela inlägget här.

Läs även
Hyllade mamman driver med kändisarna – nu åker hon ut på turné!

Jessica Almenäs ryter ifrån: ”Jag vet vad som är bäst för mig och mitt barn”

Sparekonomens kritik mot föräldrar: ”Sluta fågelmata barnen”

FOTO: IBL

Artikeln publicerades först på MåBra.