Skådespelaren och bloggaren Claudia Galli Concha tillbringar vintern på varmare breddgrader, nämligen i Los Angeles. Där befinner sig hon och hennes två döttrar, Chloe, 3, och Celeste, 1,5, ofta på stranden.

På Instagram skriver Claudia att hon känner ett ansvar för att ge sina barn en positiv kroppsbild.

”Som mamma till två tjejer har jag en viktig uppgift, att lära dom att älska sina kroppar. Det är en uppgift jag tar på stort allvar och som jag måste påminna mig om varje dag”, skriver Claudia Galli Concha på Instagram.

Nu har hon lagt ut en bild på sig själv och döttrarna där hon inte håller in magen.

”Den här bilden hade jag aldrig lagt upp förut. Jag hade valt en där jag drog in magen eller förmodligen en där jag inte visade den alls. Men nu är det upp till mig. Såhär ser jag ut. Magen är inte tight. Men jag känner mig fin och stark”, skriver hon.

Hon lovar också att hon aldrig ska uttrycka sig negativt om sin kropp för att inte överföra en negativ känsla för sin kropp till barnen.

”Det här är läskigt…men viktigt. För Chloe och Celeste. Och för alla andra som ska växa upp i det samhälle vi lever i idag. Låt oss alla bidra med lite mer verklighet”, skriver Claudia Galli Concha.

Nu hyllas hon av sina följare för sitt ärliga inlägg.

”Heja dej! Det är ju så här de flesta av oss ser ut! Jag tycker alltid det är skönt när man ser ”likasinnade” på stranden! Har ju tre tjejer själv så håller med dej! Är jätteviktigt att lära dom älska sig själva”, skriver en följare.

”Det finns så mycket viktigare saker i livet än en tajt mage. Typ allt annat faktiskt. Du är stark och klok och en bra förebild!”, skriver en annan.

”Galet att vi ens får för oss att tänka negativt om fullt fungerande kroppar! (Vissa som dessutom producerat och växt fram en liten människa) Vem bestämde detta liksom? Du är så superfin”, skriver en tredje person.

Läs även:

Claudia Galli kritiseras för beslutet om barnen – nu ryter hon ifrån!

Claudia Galli slutade dricka för barnens skull: ”De ska inte behöva se”

FOTO: IBL, Instagram

Artikeln publicerades först på Hänt.se.