Trendar: InredningMat och dryckResor

Därför har Victoria brutit med vännerna – sveket blev för mycket!

16 okt, 2023 
Victoria
Kronprinsessan Victoria har fattat ett beslut.Hon har brutit med några av sina vänner efter ett stort svek.
Annons

Kronprinsessan Victoria har en liten men solid vänskapskrets. Vi talar om ett gäng som hängt ihop i decennier och som fortsätter att hålla kontakten genom åren – trots att livet är både föränderligt och oförutsägbart.

I gänget ingår flera namn som är bekanta för våra läsare: Caroline Dinkenspiel, Caroline Nilsson, Leoni Persson, Andrea Brodin och Josephine Zapata Génetay.

Kronprinsessan Victoria – därför har hon brutit med vännerna

Det är inte alltid lätt att vara Victoria.
Det är inte alltid lätt att vara Victoria.

Men det finns också personer som aktivt plockats bort om ur Victorias umgänge, av kronprinsessan själv. Personer som visat sina sanna jag – och avslöjats som opportunistiska lycksökare.

Svensk Dams chefredaktör Johan T Lindwall fick nys om detta. I sin bok ”Victoria – Prinsessa och mamma” beskriver han hur han får höra om Victorias beslut kort före han själv ska få prata med kronprinsessan.

Annons

”Jag hade läst på ordentligt inför intervjun med Victoria. Träffat flera av hennes kompisar i Stockholm och frågat runt. Alla hade avslöjat samma sak: Hon har brutit med flera så kallade kompisar. Jag förstod att det kunde vara känsligt, men jag var tvungen att ställa frågan”, skriver Johan.

“De var inte sanna vänner”

Och Victoria svarade ärligt på frågan.

– Så här är det. Det stämmer, jag har ganska nyligen upptäckt att det har funnits människor omkring mig som kanske inte var så bra vänner som jag hade trott. De var inte de sanna vänner som jag hade förväntat mig, sa Victoria till Johan T.

För en kronprinsessa är det helt enkelt svårt att avgöra om vänskapen är genuin eller ej.
– Det är ju något jag aldrig kan veta i början. Det ger ju sig längs med resans gång, men visst är det jobbigt. Hela tiden måste jag vara misstänksam. Är den personen kompis med mig för att jag är Victoria? Eller för att jag är kronprinsessan Victoria? Jättesvårt, sa Victoria.

Annons