prinsessan madeleine hus till salu

Snart ett och ett halvt år i Miami – och prinsessan Madeleine och hennes familj har rotat sig ordentligt i sin nya hemstad. Barnen går i förskola och har fullt med aktiviteter på eftermiddagarna. Och Madeleine har gått all in och blivit en klassisk amerikansk fotbollsmamma som kör barnen till och från aktiviteterna, och som står på fotbollsmatcherna och hejar på.

Så blev prinsessan Madeleine en ”soccer mom”

– Det är ett fulltidsjobb att bara vara en närvarande förälder i skolan där! Inte konstigt att det blivit ett sånt där uttryck, ”soccer mom”, för det är verkligen så, säger prinsessan Madeleine i Mama-intervjun tidigare i höstas.

– Jag tycker redan det har börjat med alla barnens olika aktiviteter, det enda man gör är att köra fram och tillbaka på olika aktiviteter. Leonore har balett och fotboll, tennis… Nicolas har också fotboll och ”sports” där man får testa på allt ifrån baseball till basket, han tycker det är jättekul.

Men allt är inte lika idylliskt. Nu står det klart att Det finns mörka orosmoln över familjen Bernadottes- O’Neills Floridaliv.

Det stora huset som familjen hyr i Miami är utlagd till försäljning, och enligt uppgift till Svensk Damtidning lever de med ett mycket konkret bevis på detta: Till salu-skylten skriker ut sitt budskap, precis utanför huset. Och villaförsäljningar betyder husvisningar med jämna mellanrum. Kanske inte optimalt för en prinsessa som är mån om sin integritet.

När prinsessfamiljen måste lämna fastigheten – och vart de ska ta vägen härnäst – återstår att se.

Foto: TT, Instagram.