Trendar: InredningMat och dryckResor

Den halva julgranen – perfekt för dig som bor trångt

12 okt, 2020 
AvNina Nyström
Halva julgranar mot vägg
Den halva julgranen ger lika mycket julstämning som en hel, men tar bara upp hälften av platsen (och du slipper barr!) Här kan du köpa den!
Annons

Och nu så finns det alltså också den halva granen för dig som bor trångt men ändå vill få till riktig julkänsla.

Den här vägg-granen är egentligen ingen supernyhet, utan har funnits i några år, men är klart värd att lyftas igen för det finns alltid ett gäng trångbodda människor som missat denna genialiska idé.

För ärligt talat, bor man trångt kanske inte julgran är första prio. Men å andra sidan är det vääääldigt mysigt med gran. Och du vet väl att det faktiskt finns forskning på att folk som julpyntar mycket och tidigt är gladare? Lika bra att börja fundera på gran redan nu alltså!

Fördelar med en halv julgran

En riktigt gran ger såklart den ultimata julkänslan, med ärligt talat vete tusan om det är värt det? De barrar så IN I (även de som utger sig för att inte göra det), man måste vattna typ varje dag, en del är överkänsliga mot riktiga granar, och så är det dyrt att köpa en ny gran varje år. Och – sällan är de så Disney-symmetriska och täta som du föreställt dig.

Annons

Dessutom har de konstgjorda granarna har blivit oändligt mycket bättre och snyggare de senaste åren. De ”halva” julgranarna finns för både hörn, alltså 1/4 gran och med platt baksida mot en vägg.

Och – den tar bara upp (max) halva platsen på vinden, och kräver bara hälften så mycket pynt!

I Sverige kan du bland annat köpa den halva julgranen här.

Källa: Popsugar

Foto: Hamrache-Schlemmer

LÄS MER:

Annons