– Normalt hittar kunder våra prints, ramar och övriga produkter endast i våra egna webbutiker. När H&M Home UK föreslog att vi skulle öppna pop-up-butiker i deras fina concept stores på Regent Street och i Westfields i London tyckte vi det var en mycket bra möjlighet att även finnas i fysisk form, säger Amanda Eklöf på Desenio.

– Jag var själv där när våra pop-ups slog upp portarna, och jag med mina höga förväntningar blev inte besviken. Det ser fantastiskt ut och vi hoppas också att kunderna uppskattar det. Förhoppningsvis blir det fler pop-ups nästa år, fortsätter hon.

Butikerna kommer att vara öppna tills den 13 oktober. Där kommer det finnas ett urval av Desenios alla posters.

desenio London
desenio hm London

Fem favoriter från Desenio

Ett enkelt sätt att skapa förändring i hemmet är via tavlor. Istället för att måla om eller tapetsera hela väggar kan tavlor och posters vara en bra start. Desenio planterar två nya träd för varje träd som använts i produktionen av de posters som sålts. Träden som planteras ger bördigare marker som främjar jordbruket.  Alla posters som Desenio själva skapat är dessutom tryckta på miljöcertifierat papper. Det innebär att pappret framställs från träd som kommer från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö.
posters desenio

Grafiskt i svart, beiget och vitt

Hittar du här.

poster desenio

Illustration i dova toner med geografiska former

Hittar du här.

desenio

Penseldrag i beige på mörkblå bas

Hittar du här.

posters från desenio

Former i rosa, orange och blått

Hittar du här.

illustration desenio poster

Svart grafik på linnestruktur

Hittar du här.

Läs mer:

Här är stylingknepen som funkar och som du ska undvika! 

Så ofta ska du vattna dina orkidéer 

Så här fixar du hemmakontoret 

Mer läsning

Femina