mariamontazami_

Maria Montazami
Familj: Maken Kamran, barnen Sara, Hanna, Emma och Nicholas
Aktuell: Lanserar servises Moments by Maria Montazami

mariamontazami_moments

– Det är stunderna tillsammans med sina nära och kära som verkligen räknas, när man får sätta sig ner tillsammans och umgås. I min familj försöker vi samlas kring middagen och se till så alla lägger undan mobiltelefonerna så att vi verkligen kan prata med varandra.

Designen har du tagit fram tillsammans med illustratören Anne Rooslien, berätta om ert samarbete

:

–Jag valde ut saker som jag gillar. Sedan bestämde vi oss för färgerna, grått som ligger i tiden nu, rosa från mitt favoritläppstift, pärlvitt, platina och champagne. Jag älskar vintage och har så mycket gamla saker hemma så jag ville göra en servis med den känslan. Anne Rooskien satte samman alla bitarna och vad kan jag säga, I’m honored!

momentsbymariamontazami_

– Just nu håller jag och två av mina döttrar, Sara och Hanna, på att lansera ett eget klädmärke. Kläderna kommer lanseras i Sverige och USA och förhoppningsvis kommer vi kanske också öppna upp en egen butik…

Har du någon favoritmat som du tror gör sig extra bra på tallrikarna?

– Sushi! Och så älskar jag pizza och spagetti med köttfärssås.

moments_by_maria_montazami_

– Kungen! Jag älskar kungen, han har tagit så väl hand om landet och så får jag kanske hoppas att jag får bjuda Silvia också. Fick jag bjuda fler skulle jag vilja göra något för alla som jobbar bakom kulisserna, som engagerar sig för andra utan att få en enda krona för det.

Hur ska du fira jul?

– Vi kommer att fira med vänner och jag tar med mig mina svenska köttbullar. Sen har jag tänkt vara en riktig julmamma och bara vara hemma och umgås med familjen.