Meghan Markles favoritprodukt när hon reser

Ända sedan sin tid som skådespelare i Hollywood har Meghan Markle setts som en stor förebild världen över. 2003 tog hon en kandidatexamen vid det prestigefyllda Northwestern University i Chicago där hon studerade teater och internationella relationer, och 2011 fick hertiginnan av Sussex sitt stora genombrott i den amerikanska tv-serien Suits.

2016 träffades Meghan Markle och prins Harry på en blinddate, och två år senare gifte de sig med varandra. Sedan dess har Meghan Markles skådespelarkarriär ersatts med kungligt arbete, som bland annat involverar en hel del välgörenhetsprojekt.

Meghan Markles favoritprodukt – som funkar mot allt

Även om skådespelaryrket och de kungliga åtagandena skiljer sig åt finns det en del likheter mellan Meghan Markles sätt att leva, då och nu. Bland annat det faktum att hon ständigt är på resande fot.

I en intervju med magasinet Allure från tiden som skådespelare avslöjar den brittiska hertiginnan vad hon alltid har med sig när hon är ute och reser – och svaret överraskar lite. Det Meghan Markle inte kan vara utan är nämligen en liten behållare med olja – från The Body Shop.

”Det jag inte kan leva utan när jag är ute och resa är en liten flaska med tea tree-olja. Det är inte det mest glamourösa, men om du skär dig, får ett myggbett, eller vad som helst är det här mitt bästa botemedel – mot allt. Oljan är dessutom både billig och behändig. Jag har med mig den överallt.”, sa Meghan Markle i intervjun.

Meghan Markles favoritprodukt

Sugen på att testa Meghan Markles mirakelmedel? Här kan du läsa mer och köpa tea tree-oljan från The Body Shop. (reklamlänk från Adtraction)

Foto: TT

Läs mer:

Därför använder Meghan Markle inte mönstrade kläder

Här använder Meghan Markle en gravidklänning från H&M

Meghan Markles favoriter i London – 11 platser att besöka

Se mer inspirerande innehåll från oss på Femina: