Trendar: InredningMat och dryckResor

Drömjobb: Bo på lyxresort i Mexiko – och få betalt!

31 aug, 2018 
AvNina Nyström
Drömjobbet som utklassar alla andra drömjobb - någonsin - är ledigt! Nämnde vi att man får sjukt mycket betalt för "besväret"?
Annons

Tur ändå att du inte fick jobbet som professionell kattgosare, soffliggare, julpyntare eller reseskribent för Times – för nu är drömjobbet som utklassar alla andra drömjobb – någonsin – ledigt!

Jobbet – att vara ambassadör för Vidanta, Mexikos ledande lyxresorter, går ut på att hänga på deras anläggningar under ett år. För besväret får du en kompensation på i runda slängar en miljon kronor samt såklart betalda resor och måltider! (!!!)

Jobba som lyxresenär och tillbringa dina dagar vid poolen

Dina dagar går ut på att äta frukost i sängen, relaxa på spa och ligga vid poolen och sippa på en drink. När du tröttnat på att lata dig kan du hugga tag i de mer ansträngande arbetsuppgifterna; som att spela golf, simma med sköldpaddor, åka zip-line genom djungeln, utforska laguner och maya-ruiner, gå på konstrundor, provsmaka rätter från Mexikanska stjärnkockar och upptäcka landets hetaste nattklubbar.

Annons

Det finns ingen uttalad kravspecifikation för tjänsten men ”den ideala kandidaten har erfarenhet från sälj- och serviceyrken, en varm och öppen personlighet, älskar att resa och uppleva nya saker samt är villig att flytta till Mexiko under ett år (no problem!).”

Drömjobbet är ledigt, på resort i Mexico

Låter det som något för dig? Vad väntar du på? Sök jobbet på worldsbestjob.com. Skicka in ditt CV och en 60-sekunders video som säljer in dig själv senast den 21 oktober 2018.

Bildkälla: Vidanta Mexico

Artikeln publicerades först på ELLE.

 

Annons