Sportankaret och Tv4-profilen Anna Brolin kan andas ut – hennes lille son som varit inlagd och behandlats för RS-virus är nu utskriven, som vi på Femina skrev om förra veckan. Anna Brolin och familjen har fått många digitala styrkekramar och peppande kommentarer under veckan som gått och i ett inlägg på instagram tackar hon nu för all omtanke.

”Er omtanke har verkligen brutit igenom de digitala murarna rakt in i mitt och @jesperrodhborn ’s hjärta, Så TACK för det!”

Pojken som föddes i december hade inget namn när Anna Brolin tog in honom till sjukhuset för förkylningen som visade sig vara RS-viruset. Han blev inskriven på Södersjukhuset i Stockholm under namnet Gosse, men nu när han kommit hem har föräldrarna Anna Brolin och Jesper Rohdborn bestämt vad han ska heta. I ett instagraminlägg berättar hon att sonen ska heta Lionel Lio Brolin Rodhborn, förnamnet betyder ungt lejon.

Namninspirationen har de hämtat från musikens värld, från artisten Lionel Richie. Ett namn som passar ihop med storebrorsans namn, som heter Elton.

Läs även:
Här är de svenska namnen inga föräldrar vill ge sina barn

Hela listan: De 200 vanligaste namnen 2017

Detta är världens mest populära flicknamn just nu