Trendar: InredningMat och dryckResor

Elena Belles glädjebesked – två månader efter makens död

07 maj, 2020 
AvFemina
elena belle
Elena Belle har tuffa månader bakom sig efter maken Michael Theannes bortgång.
Nu berättar Svenska Hollywoodfruar-profilen om sitt nya liv.
Annons

Efter makens död har Elena Belle flera gånger öppnat upp sig om sorgen på sociala medier. När orsaken till Michaels död nyligen blev klarlagd berättade hon för Expressen om den fruktansvärda upplevelsen:

– Länge visste jag ingenting, bara att han kollapsat och dött – mer kunde de inte säga. Nu har jag fått obduktionsrapporten och han dog av en massiv hjärtattack orsakad av kranskärlssjukdom. Hans blodkärl var alltså blockerade, och han dog inom några sekunder, sa Elena Belle.

Stoppade planerna

Trots att Elenas vänner och familj snabbt slöt upp vid hennes och dottern Luna Theannes, 2, sida efter Michaels död har Elena berättat att hon känner sig otrygg i den stora villan i Los Angeles. Huset som tidigare fungerat som en samlingsplats för den lilla familjen ger idag Elena smärtsamma minnen från det lyckliga livet tillsammans med maken.

Elena har därför berättat att hon planerar att flytta till en lägenhet tillsammans med tvååringen. Men bara någon vecka efter Michaels död gjorde coronaviruset en ovälkommen entré och Los Angeles försattes i karantän. De strikta restriktionerna ledde till att Elena och Luna blev isolerade i huset och drömmarna om en ny bostad fick läggas på is.

Annons

Elena Belles lycka

Nu avslöjar dock Elena att den lilla familjen äntligen har kunnat flytta. Det är i en story på Instagram som Svenska Hollywoodfruar-profilen berättar om den glädjande nyheten.

”Jag har fått många frågor om vi har flyttat eller inte”, skriver Elena och fortsätter:

”Svaret är ja, vi flyttade för två dagar sedan. Och vi älskar det här stället. Det känns väldigt tryggt och mysigt. Jag har aldrig insett att jag faktiskt föredrar att bo i lägenhet”, berättar hon och lovar att visa upp det nya boendet så fort hon får lite ordning efter flytten.

Annons