carina berg

För två år sedan avslöjade programledaren och tv-profilen Carina Berg, 41, att hon hittat kärleken i fotbollsspelaren Erik Berg, fd. Johansson, 30. Strax därpå förlovade de sig och i december i fjol sa Carina och Erik ja till varandra under en hemlig bröllopsceremoni i Vemdalens kyrka i Härjedalen.

I augusti i år kom Carina Berg med det glädjande beskedet att makarna väntar barn ihop.

”Efter en knölig uppförsbacke där vi visst skulle ödmjukas ner på knäna var det till slut en liten som ville hänga kvar. Så tacksam och LYCKLIG ATT JAG BARA GRINAR”, skrev Carina Berg på Instagram till en bild på sig själv i bikini och växande mage.

Som Carina Bergs gravidavslöjande hintar om har parets väg mot ett gemensamt barn inte varit enkel. I podcasten Gynning och Berg hittar sig själva som Carina har tillsammans med vännen och kollegan Carolina Gynning, xx, har Carina tidigare berättat att hon drabbats av flera missfall.

– Det var ingen räkmacka. Det var ju ganska många missfall och många, många tårar. Och en himla brant uppförsbacke, förklarade Carina Berg i podden.

Eriks stöd under tuffa gravidkampen

I podcasten har Carina Berg även berättat om det stöd hon fått från sin make Erik. Efter den tuffa period de båda gick igenom uttryckte Carina sin tacksamhet över att han funnits vid hennes sida.

– Jag vet inte vad min man är gjord av, men han är någon slags under av lugn. Han har bara stått bredvid och klappat på mig och kramat mig i den här hormon-bergochdalbanan. Det har varit så himla skönt, för hade han freakat ur, också, då hade vi haft det jättespännande, säger hon.

När Erik Berg i slutet av oktober gästade TV4:s Efter fem pratade även han för första gången ut om parets gravidkamp.

– Det var jättejobbigt. Det var speciellt jobbigt att se Carina må dåligt över det också, men jag kände hela vägen att vi kommer lyckas och har man den starka tron så tror jag att det till slut löser sig, berättade Erik Berg i programmet.

Makarna Bergs kärleksbild hyllas

Carina Berg har tidigare berättat att hon inte tänker gå ut med hur långt gången i graviditeten hon är. Men på Instagram har hennes följare kunnat se hennes resa och växande gravidmage. Under fredagsmorgonen publicerade Carina en ny familjebild på henne, Erik och bebiskulan – och kommentarsfältet överöses nu med jubel från följarna.

På bilden som Carina Berg skriver är tagen av fotografen Magnus Ragnvid ses makarna Berg kärleksfullt titta på varandra, poserandes i badkläder. Ståendes bredvid en dusch på ett badhus håller Carina om sin gravidmage och makarna ser ut att vara på väg att dela en puss.

”Vi tre.”, skriver Carina Berg till bilden följt av ett hjärta och fortsätter:

”Spontant förevigade på badhus”

I kommentarsfältet väller kärlekshyllningarna till paret Berg in.

”Men åh”, skriver programledaren Jenny Strömstedt följt av åtta hjärtan.

”Wow!”, skriver TV4-profilen Malin Stenbäck följt av en emoji med hjärtögon.

Och flera av Carina Bergs följare stämmer in:

”Ni är så himla fina ihop”, skriver en.

”Så underbar bild!”, skriver en annan.

”Lyser riktig lycka om er på den här bilden”, skriver ytterligare en.

”Vad mycket kärlek i bilden! Så fina”, skriver ännu en.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Utvald läsning

Femina