Jag har alltid sagt att jag har världens bästa jobb – men just nu är det alldeles extra roligt att vara chefredaktör för Femina. På en stentuff marknad går det nämligen bättre än någonsin för oss.

Vi är sedan flera år tillbaka Sveriges största magasin för kvinnor. Vi har väldigt många trogna prenumeranter och Femina säljer fler tidningar i butikerna än något annat magasin för kvinnor.

I den senaste Orvesto-undersökningen, som mäter hur många läsare en tidningar har, ökade Femina med hela 13 procent. Webben växer i raketfart, eventen är oerhört populära och allt fler annonsörer får upp ögonen för oss.

Jag får dagligen brev, mejl och samtal från alla er som läser Femina. Ni berättar vad ni tycker och ger oss på redaktionen mängder av tips och idéer – och inte minst beröm. Utan ert stöd och er entusiasm hade vi inte kunnat göra ett så framgångsrikt magasin!

Nu vill vi tacka genom att ge er ännu mer av Femina! Från och med 2018 kommer vi att ge ut ytterligare två nummer per år. Jag hoppas att ni vill följa med oss in i en ny och spännande tid. Det är dags för fler möten, ännu mer inspiration och ännu mer läsglädje!

Välkomna!

Ulrika Norberg

Chefredaktör

Femina nummer 1 2018 finns i butik nu! Här kan du bli prenumerant.