Det blir babylycka i år för succémäklaren och tv-profilen Fredrik Eklund, 40. Efter flera missfall valde han och maken Derek Kaplan, 42, att försöka ytterligare en gång. Till deras lycka har allt gått bra hittills och surrogatmamman som bär parets barn väntar nu tvillingar, som beräknas födas om 10 veckor.

– Jag känner en otroligt tacksamhet till henne och till universum för att det gått så bra och för att vi haft sån tur. Det är väldigt intimt och kärleksfullt och det känns fantastiskt, berättar Fredrik för Hänt.se.

Han förklarar att de redan börjat förbereda sig genom att bygga barnrum, byta ut bilarna till större och gå så kallade ”tvillingkurser” i USA för att lära sig mer om föräldralivet.

– Vi har uppgraderat bilarna till sju säten och med barnsäten för att vi ska få mer plats, berättar Fredrik.

Fredrik är biologisk pappa till den lilla flickan av tvillingparet och hans make Derek är biologisk förälder till pojken. Och redan nu har de två små syskonen fått namn.

– Milla kommer min biologiska flicka heta och Derek vill att pojken ska heta Freddy Junior.  Jag har alltid haft Milla i åtanke och tänkt på det i flera år. Men Derek kom bara på pojknamnet plötsligt, jag tror det är efter mig.

Fredrik berättar att det har tagit tid för honom att ta in faktumet att han ska bli pappa.

– Det är svårt. Det kommer bli kaos, men jag välkomnar det, säger han och ler.

Foto: IBL

Artikeln publicerades först på Hänt.se.

Läs även:

Titiyo gravid – väntar barn vid 50 års ålder!

Malin Wollin har fött sitt femte barn

Höggravida mamman hyllas för sina roliga gravidbilder