gry forssell

Vanligtvis hör radiolyssnarna Gry Forssells, 46, stämma under mornarna i Gry Forssell med vännerMix Megapol. Men i går var radio- och tv-profilen inte på plats.

Frånvaron berodde på att hon under helgen råkat ut för en olycka. Det var under en ridtur som Gry Forssell föll från en häst. Hon bröt nyckelbenet och kunde därför inte åka till jobbet på Mix Megapol.

På Instagram har Gry lagt upp en bild på sig själv i en sjukhussäng där hon gör V-tecknet mot kameran.

Jag lyckades gå och bryta mitt nyckelben i helgen och är dessvärre sängliggande”, skriver hon i bildtexten.

I morgonens sändning tog programledaren Erik Wedberg Grys plats i Gry Forssell med vänner. Programledarna passade också på att ringa till Gry som berättar mer om vad som hände när hon trillade av hästen.

– I helgen ramlade jag av en häst och föll två och en halv meter. Jag tappade luften, det var otäckt och det gjorde ont. Jag kände snabbt att det var något som inte stämde med nyckelbenet, säger Gry Forssell i radioprogrammet, säger programledaren i morgonens sändning.

Ont efter fallet

Det var ett läskigt fall för Gry Forssell och hon fick utstå mycket smärta.

– Jag har också ont i höften och revbenet. Det gjorde mer ont än vad jag trodde att det skulle göra, berättar hon för sina kollegor.

Nu får Gry Forssell vila upp sig efter olyckan. Under tiden strömmar krya på dig-hälsningarna in på Instagram.

Krya krya krya!!!” skriver tidigare modellen Emma Wiklund i en kommentar.

Krya på dig – du är saknad i radio”, skriver en radiolyssnare.

Gry Forssell har varit radiopratare i Mix Megapol sedan 2004. Då ledde hon morgonshowen Äntligen Morgon med Anders Timell. Programmet fick sedermera namnet Gry Forssell med vänner där morgonpigga radiolyssnare får sällskap av Gry med bisittarna Hans Wiklund och Karolina Widerström samt olika kända gäster.

I september utnämndes Gry Forssell till Årets programledare för andra året i rad av Radioakademin. 

FOTO: TT, Instagram

Mest läst