Trendar: InredningMat och dryckResor

Här är alla kändispar som är med i Tillsammans med Strömstedts 2020

03 mar, 2020 
AvLisa Nilsson
Jenny och Niklas Strömstedt i ny säsong av Tillsammans med Strömstedts
Nu är Jenny och Niklas Strömstedt tillbaka i tv-rutan med en ny säsong av relationsprogrammet Tillsammans med Strömstedts. Här är kändisparen vi kommer att få höra prata ut om sina relationer i vår.
Annons

I det populära programmet Tillsammans med Strömstedts får man följa paret Jenny, 57, och Niklas, 61, när de djupdyker i andra kändisars relationer. På onsdag, den 4:e mars – klockan 20.00 har tredje säsongen av relationsprogrammet premiär i TV4. Kanalen har nu presenterat vilka par vi kommer få se i den här säsongen.

Jenny och Niklas Strömstedt åker runt i Sverige

Bland annat kommer Jenny och Niklas Strömstedt åka till Åre för att hälsa på mello-profilen Charlotte Perrelli, 45, och Anders Jensen, 43.

Vidare tar sig Strömstedts till Skåne för att möta den forna frontfiguren för Feministiskt initiativ: Gudrun Schyman, 71, och Jacques Öhlund, 78.

”Skulle bli tjatigt”

Journalisten och Nyhetsmorgon-profilen Jenny Strömstedt var dock orolig för att en tredje säsong skulle bli tjatigt:

“Jag trodde att det skulle vara svårt att göra fler program utan att det blev tjatigt, men jag har insett att varje par har en unik historia av kärlek och utmaningar.”, säger Jenny i ett pressmeddelande.

Annons
Niklas och Jenny Strömstedt är tillbaka i en ny säsong av Tillsammans med Strömstedts 2020
Niklas och Jenny Strömstedt är tillbaka i en ny säsong av Tillsammans med Strömstedts 2020 Foto: Elvira Pihl/TT

Vidare säger Jenny att hon är tacksam för att paren vågat släppa in henne och Niklas i sina liv. Och att alla som tittar kan spegla sig i kändisparens förhållanden, samt att man kan lära sig något om sig själv av dem.

Alla åtta par i tredje säsongen:

1. Anja Pärson och Filippa Rådin

Den forne alpinstjärnan Anja Pärson, 38, var sommarvärd i P1 2012, i radioprogrammet öppnade hon upp sig om relationen med designern Filippa Rådin, 47, och att de var mer än bara vänner. 2014 gifte sig Anja Pärson med sin kärlek Filippa Rådin.

Annons
Anja Pärson och Filippa Rådin på Qx-galan 2020
Anja Pärson och Filippa Rådin är första paret ut i programmet Tillsammans med Strömstedts Foto: Jessica Gow / TT

2. Charlotte Perrelli och Anders Jensen

Charlotte Perrelli, tidigare Nilsson, vann Melodifestivalen och Eurovision song contest, år 1999, med låten Take me to your heaven (Ta mig till din himmel). 2008 vann hon återigen Melodifestivalen med låten Hero. Charlotte, 45, var tidigare gift med Nicola Perrelli, äktenskapet tog slut 2008 och 2015 gifte hon sig med nuvarande maken Anders Jensen, 43.

Anders Jensen med Charlotte Perreli på premiären av Pernilla Wahlgren har Hybris, 2020.
Anders Jensen med Charlotte Perreli på premiären av Pernilla Wahlgren har Hybris, 2020. Foto: Karin Törnblom/TT

3. Stina Wollter och Micke Olsson Wollter

Stina Wollter, 55, har många strängar på sin lyra: hon är artist, konstnär och författare – hon är även ett välkänt ansikte på Instagram. 2018 sa hon, efter 23 år som förlovad, ja till sin brevbärare Micke Olsson Wollter.

Annons
Stina Wollter med sin sambo Micke Olsson i Let's Dance 2017
Stina Wollter med sin sambo Micke Olsson i Let’s Dance 2017 Foto: Karin Törnblom / TT

4. Marika Carlsson och Maria Sander

Komikern Marika Carlsson, 46, utsågs som Årets kvinnliga komiker åren 2006 och 2012. Tillsammans med komikern Kodjo Akolor och artisterna Sarah Dawn Finer och Eric Saade ledde hon Melodifestivalen 2019. Sedan några år tillbaka är Marika Carlsson tillsammans med Maria Sander

Marika Carlsson och Maria Sander på QX-Galan 2020
Marika Carlsson och Maria Sander på QX-Galan 2020 Foto: Karin Törnblom / TT

5. Douglas ”Dogge” León och Claudia Sierpe Apablaza

Douglas León, 44, mer känd under namnet ”Dogge Doggelito” var med i hiphop-gruppen  The Latin Kings, men är också ett känt ansikte från tv-rutan. Som sommarvärd i P1, 2017, berättar Dogge om saknaden av sin hustru Leonida, som gick bort i cancer. I dag är han tillsammans med Claudia Sierpe Apablaza.

Annons
Dogge Doggelito med flickvännen Claudia Sierpe Apablaza på premiären av filmen Borg 2017
Dogge Doggelito med flickvännen Claudia Sierpe Apablaza på premiären av filmen Borg 2017 Foto: Karin Törnblom / IBL

6. Sigge och Malin Eklund

Sigge Eklund, 45, har tillsammans med författaren Alex Schulman en av Sveriges mest lyssnade poddar – Alex & Sigges podcast. Malin Eklund, 40, jobbar på mediabolaget Perfect day media som drivs av systrarna Hanna Widell och Amanda Schulman. På sin 10-åriga bröllopsdag, 2017, förnyade mediaparet Eklund sina löften.

Malin och Sigge Eklund förnyar sina löften på sin 10-åriga bröllopsdag i Rosendals trädgårdar år 2017
Malin och Sigge Eklund förnyar sina löften på sin 10-åriga bröllopsdag i Rosendals trädgårdar år 2017 Foto: Patrik Österberg / TT

7. Gudrun Schyman och Jacques Öhlund

Gudrun Schyman, 71, har tidigare varit partiordförande för Vänsterpartiet och har varit talesman för Feministiskt initiativ. I sin självbiografi Det gäller livet skrev politikern sitt alkoholberoende. Gudrun Schymans sambo Jacques Öhlund, 78, är arkitekt i grunden.

Annons
Politikern Gudrun Schyman och hennes sambo Jaques Öhlund på Polar Music Prize 2010.
Politikern Gudrun Schyman och hennes sambo Jaques Öhlund på Polar Music Prize 2010. Foto: Cecilia Österberg /TT

8. Helen Alfredsson och Kenta Nilsson

Golfstjärnan Helen Alfredsson, 54, är tillsammans med den före detta ishockeyspelaren Kenta Nilsson, 63 – som även går under namnet Mr. Magic. Sportparet var gifta men skilde sig år 2016, de hittade tillbaka till varandra och är nu ett par.

Kent Nilsson, före detta ishockeyspelare, och Helen Alfredsson, före detta golfspelare.
Kenta Nilsson, före detta ishockeyspelare, och Helen Alfredsson, före detta golfspelare. Foto: Hanna Brunlöf / TT

Tidigare säsonger av Tillsammans med Strömstedts

Första säsongen av Tillsammans med Strömstedts sändes år 2017, där det äkta paret Jenny och Niklas träffade fem kändispar: dels Mikael Persbrandt, 56, och journalisten Sanna Lundell, 41, men även filmstjärnan Lena Olin, 64, och regissören Lasse Hallström, 73.

2018 sändes säsong två av succéprogrammet, då hälsade paret Strömstedts på den folkkäre konstnären Lars Lerin, 65, och hans Junior. Vidare tog sig Jenny och Niklas för att sätta sig ned med författaren Camilla Läckberg, 45, och MMA-maken Simon Sköld, 32.

Läs mer:

Annons