Trendar: InredningMat och dryckResor

Här är de justerbara bebisskorna som passar i över ett år

17 aug, 2017 
AvJoel Linde
När barnen växer som snabbast går det åt mycket kläder. Men de här skorna kan ställas om och passar i upp till 15 månader.
Annons

Bebisar växer fort, men förutom att det är fantastiskt fascinerande att följa med i utvecklingen innebär det också väldigt frekventa klädköp. Speciellt skor kan gå åt i rasande takt eftersom de inte töjs ut som till exempel bomullskläder, men det vill en mamma från Australien ändra på med sina nya skor som hon kallar för Moxi.

Hon startade sitt projekt och har nu bett om investeringar genom Kickstarter, en sida som används av entreprenörer för att hitta finansiärer – och för konsumenter att hitta smarta nya prylar.

Moxi är designade för att passa barn antingen mellan 0-9 månader gamla, eller 9-24 månader gamla, genom att de kan justeras. Det medför också att de inte har någon hård gummisula utan är mer utformade som mockasiner, vilket många menar är väldigt gynnsamt för fötternas utveckling.

Så i stället för att köpa nya skor varannan månad kan dessa räcka i över ett år. Det låter faktiskt lite som en dröm i en stressig och kostsam vardag.

Om projektet blir finansierat kommer Moxi i en första fas att kunna skickas till Australien och Frankrike, men blir det en stor succé hoppas vi på att de görs tillgängliga även här – för det låter ju som en fantastisk idé!

Annons