Trendar: InredningMat och dryckResor

Här är stjärntecknen du passar bäst med i sängen

08 okt, 2020 
AvMalin Ny
Vattuman, fisk eller kanske vädur? Här är stjärntecknet du funkar allra bäst med när det kommer till sex.
Annons

Vissa passar ihop, andra inte. Och samma sak gäller givetvis även när det kommer till sexuella biten. Kanske finns det vissa som du bara har klickat direkt med, medan det har känts stelt och passionslöst med andra.

Om du vill veta innan om du passar med någon sexuellt kan det vara en bra idé att vända sig till astrologin. Vilket stjärntecken funkar du egentligen bäst med i sängen? Se nedan!

VATTUMANNEN

(20 januari – 18 februari)

Passar bäst med: Tvillingen

Vattumannen är inte direkt den som är öppen med sitt sexliv, men det behöver nödvändigtvis inte betyda att hen inte njuter av sex. Tvillingen, som ofta är öppen, rak och dessutom älskar att kommunicera, kan däremot hjälpa vattumannen att öppna upp och få hen att inse att kommunikation i sängen inte behöver vara så dumt ändå.

FISKEN

(19 februari – 20 mars)

Passar bäst med: Skorpionen

Den romantiska, sensuella fisken gillar både att förföra och att bli förförd av sin partner och är också en av de mest kreativa tecknen i zodiaken, vilket de gärna för över till sexlivet. Skorpionen, med sitt passionerade och sexuella driv, passar därför fisken helt perfekt.

Annons

VÄDUREN

(21 mars – 19 april)

Passar bäst med: Lejonet

Väduren gillar att ha det äventyrligt och passionerat i sovrummet och är gärna den som tar det första initiativet. När väduren träffar ett passionerat och karismatiskt lejon blir det därför ofta full pott.

OXEN

(20 april – 20 maj)

Passar bäst med: Jungfrun

Oxen älskar sensualitet och gillar att ta lång tid på sig när det kommer till sex. En jungfru är den perfekta matchen för den kräsna oxen, och kommer att ta god tid på sig att se till att oxen njuter fullkomligt.

TVILLINGARNA

(21 maj – 20 juni)

Passar bäst med: Vågen

Tvillingen gillar att ha en rolig, lekfull och flirtig stämning i sovrummet, och när hen träffar en våg kommer både snacket och det verbala förspelet att flöda fritt vilket är en vinnande kombination för båda.

KRÄFTAN

(21 juni – 22 juli)

Passar bäst med: Skorpionen

En kräfta behöver känna sig trygg och känslomässigt nära sin partner för att kunna släppa och ge sig hän totalt. Och trots att skorpionen ofta framhävs som det mest sexdrivna stjärntecknet av alla föredrar även dem att känna ett nära band med sin partner, vilket gör att hen blir det perfekta valet för kräftan.

Annons

LEJONET

(23 juli – 22 augusti)

Passar bäst med: Skytten

Lejon har en stor sexualdrift och gillar att stå i centrum i de flesta situationer, även sexuellt. En omtänksam skytt kommer garanterat att få lejonet att känna sig sexig och speciell.

JUNGFRUN

(23 augusti – 22 september)

Passar bäst med: Stenbocken

Jungfrun gillar att hålla saker rätt okomplicerade när det kommer till sex, men det behöver inte betyda att de inte älskar att ge och få. Den tålmodiga och ändå passionerade stenbocken blir därför en perfekt match.

VÅGEN

(23 september – 22 oktober)

Passar bäst med: Vattumannen

En våg älskar att bli mentalt stimulerad, oavsett om det gäller konst, musik, god mat eller lekfullt förspelssnack. Även om vattumannen kan verka känslomässigt avtrubbad ibland är de bra älskare eftersom de gillar att hålla sexlivet intressant, något som är exakt vad vågen behöver och vill ha.

SKORPIONEN

(23 oktober – 21 november)

Annons

Passar bäst med: Fisken

Skorpionen är känd för att vara extremt erotisk, men gillar samtidigt att känna ett nära, känslomässigt band med sina partners. Den romantiska och känsliga fisken passar därför perfekt.

SKYTTEN

(22 november – 21 december)

Passar bäst med: Lejonet

Skytten är spontan och älskar att testa nya saker, och speciellt om det gäller att testa nya saker i sängen. De passar utmärkt ihop med det kreativa och roliga lejonet, som inte är rädd för att föreslå något helt oväntat till skyttens stora glädje.

STENBOCKEN

(22 december – 19 januari)

Stenbocken kan vara en aning reserverad så hen behöver en partner som kan hjälpa dem att öppna upp och komma ur sitt skal en aning. Sensuella oxen vet att det lönar sig att ha tålamod, och kommer därför att passa stenbocken perfekt.

Foto: TT

Källa: Bustle

LÄS MER:

Annons