Trendar: InredningMat och dryckResor

iPhone 8 väntas släppas i september – med stora förändringar

01 sep, 2017 
AvJoel Linde
Apple väntas hålla presskonferens den 12 september och teknikvärlden håller andan inför vad som förväntas vara presentationen av den nya iPhone 8.
Annons

Ända sedan iPhone lanserades för första gången i januari 2007 har hajpen varit enorm inför nya produktlanseringar. Det gäller inte minst nu när rykten om deras iPhone 8, eller iPhone X som vissa menar att den kommer heta, tioårsjubileet till ära, har florerat i princip sedan de släppte sin iPhone 7.

Femina har tidigare skrivit om hur information kring telefonen läckte ut i somras. Nu har vi kommit ännu ett steg närmre att få veta vad som faktiskt gäller.

Av allt att döma är lanseringen nära, för Apple har kallat till presskonferens den 12 september och då förväntas vi få veta precis allt om den nya iPhone 8 (eller X). Apple förväntas också presentera en uppdaterad version av iPhone 7 och iPhone 7 Plus.

Det betyder att den som går i köptankar just nu bör hålla i hästarna en liten liten stund till, för vanligtvis går det att beställa nya telefoner redan på fredagen efter presentationen, vilket i detta fall skulle bli fredagen den 15 september. En vecka senare släpps de.

Annons

För er som inte vill köpa nytt kommer ändå en stor present, nämligen den nya programvaran iOS 11, som väntas komma mellan den 12 och 22 september.

Detta är vad vi (nästan) vet om iPhone 8:

• Den kommer att sakna hemknapp

• Den kommer att ha ansiktsigenkänning för att logga in på telefonen bara genom att dra ett finger över skärmen

• Den kommer ha en OLED-skärm som drar mindre ström och ger svartare svart

• Den kommer ha betydligt mer skärmyta – alltså mindre bezel.

Alla konceptbilder är från den här videon från ConceptsiPhone:

Artikeln publicerades först på Cafe.se.

Annons