Trendar: InredningMat och dryckResor

Iphone XI: Pris, färger och 5 andra rykten om nya Iphone 11

04 sep, 2019 
AvAnaïs González Cruz
När släpps Iphone XI, hur mycket kostar den och i vilka färger släpps den? I den här artikeln har vi samlat några av de rykten som cirkulerar kring Apples nya mobil!
Annons

Snart sker lanseringen av mobiltelefonen Iphone XI, eller Iphone 11 som den också kallas. Apple har som vanligt lagt locket på och knappt velat avslöjat något alls, men på nätet har det ändå läckt ut en del rykten om vad vi kan förvänta oss.

Här nedan har vi samlat ihop uppgifterna som det snackas mest om just nu!

7 rykten om nya Iphone XI

När släpps Iphone XI?

Den 10 september klockan 19.00, svensk tid, förväntas Apple presentera den nya mobilen. Enligt källor kan den släppas på marknaden redan samma vecka, så snart som fredagen den 20 september.

Vilka nya modeller släpps?

Sajten MacWorld rapporterar att den nya telefonen ska lanseras i tre olika modeller, Iphone XI, Iphone XI Pro och Iphone XI Pro Max. En av skillnaderna mellan dessa uppges vara skärmstorleken; 6,1 tum för XI, 5,8 tum för Pro och 6,5 tum för Pro Max.

De två Pro-modellerna sägs dessutom ha en så kallad OLED-skärm, vilket kortfattat innebär en betydligt bättre bildkvalitet. Användarna av dessa telefoner kan även räkna med ett större lagringsutrymme på 265 respektive 512 GB lagringsutrymme. För Iphone XI är det 64 GB som gäller.

Annons

Hur kommer den att se ut?

Förutom de befintliga färgerna rymdgrå, silver och svart ryktas telefonen även släppas i mörkgrönt, skriver sajten Ny Teknik. En del källor hävdar också att Apples logotyp försvunnit från baksidan.

Hur många kameror har Iphone 11?

En av de mest markanta förändringarna påstås vara antalet kameror. Mobilen ska nämligen ha två kameror på baksidan – och hela tre kameror på modellerna Pro och Pro Max.

Hur bra batteritid har den nya Apple-mobilen?

Än så länge finns inga exakta uppgifter om batteritiden, men den väntas ha förbättras något.

Hur mycket kostar den?

Troligt är att telefonen släpps i tre olika prisnivåer på 799, 999 och 1 099 dollar. Det liknar alltså prissättningen för de Iphone-modeller som släpptes förra året.

3D-animation av Iphone XI

På Youtube finns nu flera videor av Iphone XI:s design, baserade på de uppgifter som läckt ut. I klippet nedan kan du se en av de många 3D-animationer som nu sprids på nätet!

Läs mer:

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Foto: TT//Youtube

Annons