Steve-Angello-och-Isabel-Adrian

När paret Steve Angello och Isabel Adrian och de två döttrarna Monday-Lily och Winter-Rose lämnade Los Angeles 2016 köpte de lyxvåningen i centrala Stockholm. I en intervju för Resumé berättade Steve Angello att de köpte ut den del grannar för att få sin drömbostad som de sedan renoverade.

Läs även: Steve Angello och Isabel Adrian säljer sitt lyxhus i Hollywood

Och det skrevs även i flera medier om att den förre finansministern Anders Borg och hans numera blivande fru Dominika Peczynski varit med i budgivningen, men att de lagt ner sitt budande när de förstod vilka de konkurrerade med, skrev bland annat Aftonbladet.

Och nu är alltså den stora etagevåningen på nio rum till salut igen, ytan är fördelad på tre plan och är en del i ett townhouse från 1600-talet. I annonsen står det att det över 300 kvadratmeter stora hemmet har internationell standard och att det finns rikligt med originaldetaljer från 1640 då huset byggdes som skapar en ”underbar atmosfär”.

Bland annat finns det en vacker antik väggmålning i ett av rummen. I mäklarannonsen är det få bilder, men Isabel har via sitt instagramkonto delat med sig av ett par glimtar ur det vackra hemmet. Bland annat en bild på den fina väggmålningen.

503 Service Unavailable

Här är en glimt från köket.

När lägenheten låg ute till försäljning för två år sedan låg utgångspriset på 14 5000 miljoner kronor, vad priset är denna gång är inte känt. Var familjen ska flytta är inte heller känt, till Expressen berättar Isabel Adrians assistent att de letar efter något nytt.

Isabel Adrian och Steve Angello har även en stor hästgård i Skåne.

Läs även: The Hives-Pelle säljer sin Stockholmslya – kika in!

 

Se mer inspirerande innehåll från oss på Femina: