Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 27, driver en av de största bloggarna i Sverige, men också flera stora bolag. Detta gör att hon hamnar i en utsatt situation där en del vill henne illa. Flera gånger har hon nämnt att hon blivit utsatt för hot i olika former och nu har det hänt igen. På bloggen berättar Isabella om det som hon refererar till som ”En mardröm”.

”I fredags kväll när jag var på hockeymatchen fick jag ett samtal från de säkerhetsbolag jag jobbar med som berättade att en situation hade uppstått, så i lördags innan jag hämtade barnen gick vi igenom mina säkerhetsrutiner”, skriver hon.

Läs även Isabella Löwengrip om skilsmässan: ”Barnen ska inte behöva bära på min sorg”

Nu har Isabella skärpt sin säkerhet ytterligare och gör allt för att ingenting ska hända hennes familj. Hon har fått mycket stöd från olika håll och är tacksam för det, men hon är också trött på att ständigt känna sig otrygg.

”Tack för ert stöd, jag tänkte att det är lika bra att berätta om ni tycker att inläggen blir sämre under en period. Hade jag inte älskat mitt jobb så mycket hade jag inte klarat av allt det här. Livet hade varit så mycket enklare och tryggare om jag inte varit offentlig”, skriver hon i ett annat blogginlägg.

I samma vända berättar hon även att det är just på grund av att den typen av situationer uppstår, som gör att hon inte vill visa upp sina barn för världen. Och nu kommer hon att bli ännu strängare med just detta.

”Det är också en anledning till att jag aldrig kommer visa mina barns ansikten, det kommer bli färre bilder på dom överlag på grund av situationer som dessa”, skriver hon.

Läs även Isabella Löwengrip: Skilsmässan är inte ett misslyckande

I blogginlägget berättar hon också om hur detta påverkar henne i vardagen.

”Det är omänskligt att ha det såhär. Det är en stress som lägger sig över allt annat och jag blir disträ och lättirriterad. Ibland undrar jag hur mycket man ska orka med som människa, är det inte en skilsmässa så är det människor som vill mig illa”.

Läs även Ulrika sa upp sig från toppjobbet – för att starta ett nytt liv i Indonesien

FOTO IBL

Artikeln publicerades först på Hänt.se.

 

Se mer inspirerande innehåll från oss på Femina: