Trendar: InredningMat och dryckResor

Jamie Lee Curtis ryter ifrån mot reklamkuppen på Golden Globe

10 jan, 2019 
AvIda Gustafsson
Filmstjärnan Jamie Lee Curtis markerar sitt missnöje mot sponsorernas reklamkupp på röda mattan vid Golden Globe-galan.
Annons

Det var i söndags som Golden Globe-galan hölls i Los Angeles för 76:e gången. När de inbjudna gästerna fotograferades i sina galautstyrslar på röda mattan blev de fotobombade av en tjej som jobbade med att dela ut flaskor från Fiji Water under galan som snabbt dubbades till Fiji Water Girl på sociala medier.

Flera av bilderna på galans stora stjärnor fångades på bild med flaskvatten-företagets modell i bakgrunden. En av stjärnorna på röda mattan som råkade ut för detta är Jamie Lee Curtis. I ett inlägg på Instagram, där hon har lagt ut en bild på sig själv, som är en skärmdump från en artikel, står det i en bildtext att Jamie Lee Curtis ”riskerade att bli överskuggad av Fiji Water Girl”.

Tar avstånd från reklamkuppen

Stjärnan tar nu tillfället i akt att ta avstånd från reklamkuppen på röda mattan, skriver Harpers Bazaar.

”Min man, som inte läser så mycket nyheter från nöjesbranschen på nätet, sa nyss att jag var med på CNN:s sajt. Jag gick medvetet ifrån de uppenbara reklamkampanjerna från Fiji och Moët där unga kvinnor med brickor med deras varor stod i närheten av en specifik kamera.”

Annons

Hon skriver att hon flyttade sig från just den fotografen samtidigt som hon sa att hon inte ville göra reklam för företagen. Men eftersom hon ändå hamnade på en bild med Fiji Water Girls visar det var förgäves.

”Denna vinkel visar tydligt att jag flyttade mig från att hon skulle stå bakom mig men ändå så hände det. Sponsorerna av detta event måste fråga och få tillstånd av folk när de får dem att bli fotograferade bredvid deras produkter.”

Foto: TT

Golden Globe 2019: Här är galans alla vinnare

Annons